ΠΑΟΚ

Πάσαλιτς: "Δεν θα είναι εύκολο"

Πάσαλιτς: "Δεν θα είναι εύκολο"
Πάσαλιτς

Την ανάγκη του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις νίκες, εξέφρασε ο Ντάρκο Πάσαλιτς

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, χάσαμε ένα παιχνίδι που βαθμολογικά τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό κι εγώ και οι συμπαίκτες μου για να φτάσουμε στη νίκη", υποστηρίζει ο Ντράγκο Πάσαλιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, www.paokbc.gr, που μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιημένος από τον εαυτό του δουλεύει όμως για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

" Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ειδικά με το νέο χρόνο, αισθάνομαι ότι ενσωματώθηκα πλήρως με την ομάδα, δουλεύω πολύ και πιστεύω ότι βελτιώνομαι συνεχώς. Χρειάζεται ωστόσο και άλλη δουλειά, για αυτό συνεχίζω να προσπαθώ κι ελπίζω αυτή η προσπάθεια και η βελτίωση να φανεί και στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας".

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ στο PAOK Sports Arena, ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ