ΑΡΗΣ

Πάση θυσία νίκη στην Πάτρα

Πάση θυσία νίκη στην Πάτρα
Ηλιάδης

Για τη σοβαρότητα που πρέπει να δείξει ο Άρης, στην Πάτρα εναντίον του Απόλλωνα μίλησε ο Σάββας Ηλιάδης

" Ένα παιχνίδι μας μένει και είναι από τα ματς που δεν θέλεις να τα παίζεις. Δεν ξέρεις αν ο Απόλλων Πατρών θα μπει αδιάφορη ή δυνατά για να αποχαιρετήσει μία κατηγορία με αξιοπρέπεια", τόνισε ο Γιάννης Γιαννούλης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα και συνέχισε: " Σε κάθε περίπτωση από μας θα εξαρτηθεί και πρέπει να εκμεταλλευτήκαμε αυτή την μεγάλη ευκαιρία που μας έχει δοθεί", ενώ δεν έκρυψε πως: " Κανένας δεν πίστευε ότι θα κατακτήσουμε την δεύτερη θέση ακόμα και εμείς οι ίδιοι αλλά πλέον είμαστε μία νίκη από το να το πετύχουμε".

Από την πλευρά του ο Μάικ Ουίλκινσον είπε για το παιχνίδι του Σαββάτου πως: " Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη για να είμαστε δεύτεροι και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι στην Πάτρα με σοβαρότητα και όπως πρέπει. Το ότι έπεσαν άλλωστε δεν σημαίνει ότι θα είναι και αδιάφοροι", ενώ ο Τζερεμάια Μάσεϊ πρόσθεσε: " Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι ο Απόλλων έχει υποβιβαστεί. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να κερδίσουμε".

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη χθες κόντρα στον Πανελλήνιο, ο Σάββας Ηλιάδης, είπε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλωνα πως: " Το ότι η Πάτρα έχασε δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί από μας εξαρτάται η έκβαση του αγώνα", ενώ τέλος ο Δημήτρης Τσαλδάρης είπε σχετικά πως: " Δεν σημαίνει τίποτα ότι ο Απόλλωνας υποβιβάστηκε. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να κερδίσουμε".

Κατά τα άλλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης από τον ΕΣΑΚΕ στο αίτημα τους το τζάμπολ του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στην Πάτρα με τον Απόλλωνα αντί στις 19:00 να γίνει στις 17:00 για να προλάβουν την τελευταία πτήση από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Αιτία; Το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις θέσεις από το 2 ως και το 6 της κανονικής περιόδου με αποτέλεσμα οι "κίτρινοι" το βράδυ του Σαββάτου αναγκαστικά να διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και να επιστρέψουν το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ