ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: "Ανέκδοτο το σκηνικό με το πούλμαν όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό"

Ο Τσάβι Πασκουαλ σε στιγμιότυπο από αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός την σεζόν 2018/19
Ο Τσάβι Πασκουαλ σε στιγμιότυπο από αγώνα Ρεάλ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι θεώρησε ανέκδοτο το σκηνικό που βίωσε πριν 3 χρόνια όταν όντας προπονητής του Παναθηναϊκού υποχρεώθηκε μαζί με την ομάδα να γυρίσει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.

Ηταν 26 Απριλίου 2017 όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με πούλμαν από την Κωνταντινούπολη μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε στα playoffs της EuroLeague. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε ξανά για το ζήτημα και χαρακτήρισε το σκηνικό ως "ανέκδοτο".

Ο Καταλανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο ισραηλινό σάιτ "israelhayom" και όταν κλήθηκε να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα σχολίασε:

"Κάθε σύλλογος έχει μία νοοτροπία και στον Παναθηναϊκό είχαν την νοοτροπία του νικητή. Ηττηθήκαμε στα προημιτελικά και ό,τι έγινε, έγινε. Ξέρω ότι όλοι μίλησαν για αυτό, αλλά για εμένα ως προπονητής ήταν σημαντικό να μιλήσω με τους παίκτες και να λύσω το θέμα όσο πιο γρήγορα γινόταν. Για εμένα αυτό το σκηνικό ήταν ένα ανέκδοτο".

Κλείνοντας, ο Πασκουάλ τόνισε για το ζήτημα: "Στο τέλος καταφέραμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα νικώντας στον 5ο τελικό τον Ολυμπιακό. Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και το πιο ικανοποιητικό που έχω κατακτήσει λόγω όλων όσων έγιναν στην πορεία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ