EUROLEAGUE

Πασκουάλ: ''Να γυρίσουμε σελίδα''

Πασκουάλ: ''Να γυρίσουμε σελίδα''
INTIME SPORTS

Η Μπαρτσελόνα ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις της στο TOP-16 και σκέφτεται ήδη τα playoffs ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ακολουθούν κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια για τους Καταλανούς.

Οι ''μπλαουγκράνα'' υποδέχονται απόψε (21:45) στο Palau Blaugrana την Λαμποράλ Κούτσα, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο... φλερτάρει με τα 500 τρίποντα στην Euroleague ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών!

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τους Βάσκους με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα από την Αρμάνι και ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε πως οι ''μπλαουγκράνα'' καλούνται να γυρίσουν σελίδα ενόψει playoffs.

''Τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι καθοριστικής σημασίας για εμάς. Όσον αφορά τον αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα, πρέπει να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά πριν από την έναρξη των playoffs. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας στο TOP-16 της Euroleague βγάζοντας καλή εικόνα, όπως ακριβώς στους προηγούμενους αγώνες. Κάναμε κακή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι και πρέπει να επιστρέψουμε αμέσως. Η Λαμποράλ Κούτσα είναι περίπλοκη ομάδα. Διαθέτει καλό σύνολο και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Έμεινε εκτός playoffs, σε έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο. Είνα σίγουρο ότι θα μας δυσκολέψει''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ