ΖΕΝΙΤ

Πασκουάλ: "Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αν θέλουμε να κερδίσουμε"

Ο Τσάβι Πασκουάλ στο Παναθηναϊκός - Ζενίτ
Ο Τσάβι Πασκουάλ στο Παναθηναϊκός - Ζενίτ EUROKINISSI

Ο προπονητής της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και τα όσα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του συγκριτικά με το πρώτο ματς στη Ρωσία.

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει αύριο η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, (12/3, 21:00 Novasports 1 και LIVE από το Sport24.gr), με τον Ισπανό τεχνικό να εστιάζει στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.

Ο Πασκουάλ σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι περιμένει ένα δύσκολο ματς και πως η ομάδα του δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του πρώτου αγώνα. "Παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό, μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Παίξαμε το πρώτο ματς μαζί τους στην έδρα μας αμέσως μετά την περιπέτεια που είχαμε ως ομάδα με τον κορονοϊό. Δεν παίξαμε καλά σε αυτό το ματς ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ύστερα από αυτό, είχαμε τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε".

"Όλες οι ομάδες μέσα στη σεζόν έχουν σκαμπανεβάσματα. Ευτυχώς εμείς ως τώρα δεν αντιμετωπίζουμε τέτοιο θέμα, είμαστε αρκετά σταθεροί μέσα στη σεζόν. Τις τελευταίες μέρες το παιχνίδι μας δεν τόσο καλό όσο ήταν. Αύριο πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι αν θέλουμε να κερδίσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ