ΑΡΗΣ

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Τσιάρας

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Τσιάρας
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Τσιάρας για λογαριασμό του Άρη αφήνοντας πίσω το Μιλάνο και την Αρμάνι.

Ο Γιώργος Τσιάρας έφθασε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη αφήνοντας πίσω το Μιλάνο και την Αρμάνι.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρήκε το απόγευμα της Τετάρτης την χρυσή τομή στο οικονομικό με τον Θεσσαλό φόργουορντ που από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» θα πάει στο Αλεξάνδρειο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ακολούθως το απόγευμα ο Τσιάρας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου.

Με την απόκτηση του Θεσσαλού φόργουορντ όπως είναι επόμενο στον Άρη δεν υφίσταται πλέον θέμα απόκτησης του Στεφάν Νάτσφεϊ, αφού εξ αρχής ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν κίνηση για έναν από τους δύο.

Το ερώτημα που παραμένει όμως έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζέρεμι Χαντ που προπονείται μεν με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν είναι σίγουρο το μέλλον του.

Ούτε καν αν θα ακολουθήσει αύριο την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ