ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παύλος: "Αχτύπητοι και φέτος"

Παύλος: "Αχτύπητοι και φέτος"
Παύλος

"Θα είμαστε και φέτος αχτύπητοι" τόνισε ο Π. Γιαννακόπουλος, που καλωσόρισε τον Σπανούλη "στο σπίτι του"

"Ο Παναθηναϊκός θα είναι και φέτος αχτύπητος, όπως και πέρυσι. Εμείς ως διοίκηση κάνουμε το καλύτερο για να πρωτοστατεί ο Παναθηναϊκός και να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοί του" ήταν τα πρώτα λόγια του "αφεντικού" του Παναθηναϊκό στον ραδιοφωνικό σταθμό Supersport FM.

Για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη δήλωσε: "Ο Βασίλης γύρισε στο σπίτι του και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Υπήρχαν κάποια παρατράγουδα, ορισμένοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Οι προσπάθειες που έγιναν από κάποιους, που δεν θέλω να πω, απέτυχαν παταγωδώς. Ο Παναθηναϊκός θα ευχαριστήσει τις επόμενες ημέρες με επιστολή την ομάδα του Σπανούλη (Σαν Αντόνιο Σπερς), που φέρθηκε άψογα".

Οσο για το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλων παικτών; "Ό,τι πει ο προπονητής. Ελπίζω να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τις ενέργειες που έγιναν. Κάναμε ό,τι μας ζήτησε, όπως πάντα" σχολίασε για να αναφερθεί και στην ενδυνάμωση του Ολυμπιακού λέγοντας: "Ευχόμαστε και ο Ολυμπιακός και ο κάθε αντίπαλος να είναι δυνατός, για να έχει αξία το πρωτάθλημα και κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού".

Τέλος ο Παύλος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στο φιλικό που θα δώσει το "τριφύλλι" με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. "Είναι μεγάλη τιμή για μας αυτός ο αγώνας και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την αξία του Παναθηναϊκού, στο μέτρο του δυνατού, και απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ