ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παύλος: "Θα μας ζηλεύουν για καιρό"

Παύλος: "Θα μας ζηλεύουν για καιρό"
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

"Αυτή την ομάδα θα τη ζηλεύουν για πολλά χρόνια" δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετά το ματς

Περιχαρής ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε: " Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Αυτόν τον Παναθηναϊκό θα τον ζηλεύουν πολλοί και για πολλά χρόνια".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, τόνισε: " Παίξαμε χειρότερη άμυνα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση. Είμαστε, πλέον, πολύ κοντά στο στόχο μας. Δεν διαλέγουμε αγώνες και πάμε βήμα, βήμα. Θέλουμε να κερδίσουμε στο επόμενο ματς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου, είπε: " Θέλαμε πολύ τη νίκη και τα καταφέραμε. Χρειαζόμαστε άλλη μία και θα προσεγγίσουμε το επόμενο ματς όπως τον πρώτο τελικό. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνεται έξω από το γήπεδο. Εμείς θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε το στόχο μας".



Στο φύλλο αγώνα το οποίο θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση αναφέρονται τα εξής: "Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν τρεις έγγραφες συστάσεις προς την ομάδα του Παναθηναϊκού με αντίστοιχες ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα επειδή οι οπαδοί φώναζαν ρυθμικά υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουρούση, του Ολυμπιακού και του Πειραιά. Στη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτόξευαν συνεχώς κροτίδες κρότου λάμψης πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου εκτόξευσαν δύο συνεχόμενες και ένα πλαστικό ποτήρι κατά του πάγκου του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνηκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Στο 2:29’’ του τρίτου δεκαλέπτου εκτοξεύτηκε φωτοβολίδα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά σάκος ιματισμού του Ολυμπιακού. Επίσης εκτοξεύτηκαν εναντίον του πάγκου αντικείμενα όπως κέρματα, μπαταρίες και ένα κινητό τηλέφωνο που χτύπησε τον Βούισιτς στον ώμο. Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Τέλος κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ρίχτηκε κροτίδα και στο τελευταίο λεπτό καπνογόνο. Αμέσως μετά τη λήξη ρίχτηκαν κατά της ομάδας του Ολυμπιακού κέρματα μικροαντικείμενα και ένα αυγό".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ