STOIXIMAN GBL

Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε χρόνο και να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση"

Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε χρόνο και να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που μπήκε η ομάδα του στο παρκέ, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του χρειάζονται χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κηφισιάς εκτός έδρας και σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Αργύρης Πεδουλάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που μπήκε η ομάδα του στο ματς και τόνισε παράλληλα, οτι οι παίκτες του χρειάζονται χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί.

" Μπήκαμε σοβαρά στο πρώτο δεκάλεπτο, πήραμε μια καλή διαφορά και από εκεί και πέρα αυτό που μας απασχόλησε ήταν να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας λιγότερο τους Διαμαντίδη, Μπράμος και Ματσιούλις. Η Κηφισιά είναι μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Εύχομαι στην ομάδα και στον κόουτς καλή συνέχεια", είπε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Σε ερώτηση για τα συνεχή ταξίδια, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: " Έχουμε κάνει δέκα ταξίδια. Στην ουσία δηλαδή, 40-45 μέρες είμαστε στα αεροδρόμια και στα αεροπλάνα. Έχουμε κάνει οκτώ προπονήσεις όλοι μαζί και οκτώ παραμονή αγώνων, που είναι τελείως διαφορετικές. Χρειαζόμαστε να κάνουμε μαζί προπόνηση. Να μείνουμε στην Αθήνα και να προπονηθούμε.

Ξέρετε, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Υπάρχουν φορές που γυρίσαμε στα σπίτια μας στις 2 και φύγαμε στις 4. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει μια καταπόνηση, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να μπορέσουμε να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε σε αυτή την κακή μας περίοδο. Πληρώνουμε ουσιαστικά την τιμωρία μας και το Ευρωμπάσκετ. Δεν είναι έτοιμος ο άξονάς μας. Ο Λάσμε με τον Ούκιτς δεν είναι ακόμη έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάσταση. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Θέλουμε χρόνο και προπόνηση όλοι μαζί για να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε".

Ο Νίκος Παππάς είπε: " Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήμαατος σε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή ξεκινήσαμε δυνατά από την άμυνα μας. Πήραμε μία διαφορά και την διατηρήσαμε μέχρι τέλους, παίρνοντας μία νίκη που θα μας είναι χρήσιμη για τη συνέχεια. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα ενόψει της συνεχειας στο Ισραήλ, είδαμε κάποια συστήματα και προχωράμε".

Παπαθεοδώρου: "Θέλαμε να δούμε δύο πράγματα"

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε: " Το παιχνίδι ήταν συγκεκριμένο για εμάς και είχε δύο πράγματα. Πρώτα από όλα την αντίδραση μας μετά από μία πολύ κακή εμφάνιση ιδιαίτερα στην επίθεση κόντρα στον Πανιώνιο. Το άσχημο για εμάς ήταν πως το επόμενο παιχνίδι μας ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το έργο μας έγινε ακόμα δυσκολότερο εξαιτίας τραυματισμών που είχαμε ολόκληρη την εβδομάδα, αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός προερχόταν από μία ήττα και είναι μία ομάδα που αντιδρά πάντα. Μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι. Ουασιαστικά το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για εμάς τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από την αρχή. Αυτό που εμείς κερδίσαμε από το σημερινό παιχνίδι είναι το αγωνιστικό, η διάθεση και η ενέργεια που δείξαμε. Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό το κίνητρο των παικτών είναι πολύ μεγαλύτερο. Επειδή όμως είχαμε κακή ψυχολογία από την εμφάνιση μας, μας βοηθάει ότι όταν ο Παναθηναϊκός πήρε μία διαφορά εμείς δεν τον αφήσαμε να την ανοίξει περισσότερο. Εμείς παίξαμε πιο κλειστά, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ εύστοχος, κυκλοφόρησε τη μπάλα και είχε πάντα καλές επιλογές. Το δεύτερο που κρατάμε εμείς είναι ότι είναι πολύ σημαντικό για όποιον έχει ζήσει αυτή την ομάδα η στιγμή που ζούμε όλοι.

Είναι πολύ σημαντική στιγμή για τον σύλλογο να βλέπουμε τόσο κόσμο σε συνεντευξη Τύπου και να έχουμε μαζί μας μία ομάδα που κατά γενική ομολογία είναι η καλύτερη την τελευταία 15ετία. Παρότι πέρυσι ξεκίνησε από την αρχή κατάφερε να πάρει το νταμπλ και από μία κακή στιγμή να μην πάει στο φάιναλ-φορ. Είμαι πολύ μικρός για να κρίνω τον κόουτς και τον Παναθηναϊκό, αυτό που όμως είναι χαρά για όλους τους Έλληνες είναι ότι αυτή την στιγμή υπάρχει Έλληνας προπονητής στον Παναθηναϊκό, Έλληνας προπονητής στον Ολυμπιακό και το επίπεδο παροτι τα μπάτζετ έχουν μικρύνει είναι πάρα πολύ υψηλό στο πρωτάθλημα.

Όλοι ξέρουμε τι έχουν προσφέρει οι ξένοι προπονητές στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι η προσπάθεια που γίνεται αυτή την στιγμή είναι τεράστια. Η πίεση είναι πολύ μεγάλη, όμως βλέπετε οτι αντεπεξέρχονται όλοι. Εμείς ζούμε σε μία ομάδα και κοινωνία μικρότερη από εκείνη του Παναθηναϊκού, τα ίδια αντιμετωπίζουμε και εμείς, αλλά σε άλλο βαθμό. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό που έχει μπροστά του τρεις στοχους.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάναμε αυτή την εβδομάδα. Μας περιμένει μία δύσκολη συνέχεια με καθοριστικά παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο και μακάρι να είμαστε εδώ να ζούμε τέτοιες στιγμές και να υποδεχόμαστε τέτοιες ομάδες μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα".

Ο Δασκαλόπουλος είπε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, όμως γιατί προερχόμασταν από μία πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο. Δουλέψαμε πάρα πολύ ολόκληρη την εβδομάδα, δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Δείξαμε ότι το ματς με τον Πανιώνιο ήταν απλά μία κακή παρένθεση για εμάς".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ