STOIXIMAN GBL

Πεδουλάκης: "Ευχαριστώ δημόσια τους παίκτες"

Πεδουλάκης: "Ευχαριστώ δημόσια τους παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν και την αξιοπρέπεια που έδειξαν

Απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν, έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη του Περιστερίου επί του Άρη (78-63) αλλά και γενικότερα σε όσα έγιναν φέτος.

Στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο τεχνικός του Περιστερίου ανέλυσε το όλο πρόβλημα που προέκυψε με τα οικονομικά της ομάδας και ευχαρίστησε δημόσια τους παίκτες του.

Στις δηλώσεις του, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε: "Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τους παίκτες που στήριξαν την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για να τελειώσει αξιοπρεπώς.

Την πρώτη χρονιά, από απειρία είχαμε ένα άνοιγμα 900 χιλιάδων, φέτος αυτό έχει πέσει στις 400 χιλιάδες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αφού πλέον είναι μία διαχειρίσιμη κατάσταση. Κι αν συνέβη αυτό, το οφείλει σε αυτά τα παιδιά.

Πληρώνονται για την πρώτη χρονιά ακόμα κι αν δεν το δέχονταν θα υπήρχαν μη αξιοπρεπείς καταστάσεις για την ομάδα. Η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη πια. Μπορεί να στηριχθεί στο μέλλον η ομάδα σε αυτά τα παιδιά".

Αλεξανδρής: "Είχαμε άσχημες επιλογές"

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι ο Άρης δεν κατάφερε να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση έμεινε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος σχολίασε: "Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια και καθαρά. Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο.

Είχαμε άσχημες επιλογές, ήμασταν άστοχοι στα σουτ, δε βρήκαμε ρυθμό και δεν ακολουθήσαμε το ρυθμό του Περιστερίου. Δε φτάσαμε σε κανένα σημείο του αγώνα να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε και κάποια γεγονότα εσωτερικά, μας στέρησαν την ευκαιρία να παίξουμε για κάτι παραπάνω".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ