NCAA

Πέιτζ Μπέκερς: Συνελήφθη άντρας στις ΗΠΑ που παρακολουθούσε την σταρ του NCAA και επόμενο Νο1 του WNBA Draft

Η Πέιτζ Μπέκερς
Η Πέιτζ Μπέκερς Ⓒ 2024 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Άνδρας που κατηγορείται ότι παρακολουθούσε την παίκτρια του UCONN, Πέιτζ Μπέκερς, συνελήφθη στις ΗΠΑ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη που θα διαλευκάνει την υπόθεση.

Περιπέτειες για την σταρ του NCAA, Πέιτζ Μπέκερς, καθώς ένας άνδρας 40 ετών που κατηγορείται ότι την παρακολουθούσε το τελευταίο διάστημα, συνελήφθη και θα περάσει τις επόμενες μέρες την πόρτα του δικαστηρίου.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 40χρονο είναι αυτές της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και της παραβίασης της προσωπικής ειρήνης. Οι απόπειρες παρενόχλησης προς την Μπέκερς είχαν ξεκινήσει από το Φεβρουάριο μέσω του Instagram.

Ο κατηγορούμενος είχε στείλει στην 22χρονη αθλήτρια ένα ψεύτικο προσκλητήριο στο γάμο τους καθώς και δαχτυλίδι αρραβώνων, ενώ είχε στείλει email και στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ δηλώνοντας ότι είναι γόνος βασιλικής οικογένειας και επιθυμεί να παντρευτεί παίκτρια της ομάδας μπάσκετ.

Παλαιότερα ο 40χρονος είχε επιχειρήσει να πλησιάσει την 22χρονη αθλήτρια στο αεροδρόμιο Μπράντλεϊ των ΗΠΑ, ενώ σημειώνεται πως είχε τεθεί υπό σύλληψη και στις 27 Αυγούστου, για άσχετες με το περιστατικό κατηγορίες.

Η Μπέκερς θα λάβει μέρος στο προσεχές Draft του WNBA, με τους περισσότερους αναλυτές να την κατατάσσουν ως πρώτη επιλογή. Μάλιστα, η 22χρονη γκαρντ αναμενόταν να βρίσκεται ήδη στο WNBA, ωστόσο δύο σοβαροί τραυματισμοί τα δύο τελευταία χρόνια (κάταγμα κνήμης και ρήξη χιαστού) της είχαν επιτρέψει να συμμετάσχει σε μόλις 17 παιχνίδια.

Παρά τον σάλο που έχει προκληθεί στις ΗΠΑ, τόσο η αθλήτρια, όσο και το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, όπου φοιτά και παίζει η 22χρονη, δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση μέχρι στιγμής και αναμένουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

TAGS NCAA WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ