ΑΡΗΣ

Πεντάωρη συνάντηση Δαμιανίδη με Τζεβελέκη

Πεντάωρη συνάντηση Δαμιανίδη με Τζεβελέκη
Τζεβελέκης-μοναξιά

Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε για περίπου πέντε ώρες ο Θανάσης Τζεβελέκης και συναντήθηκε με τον Γιάννη Δαμιανίδη

Τζεβελέκης και Δαμιανίδης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για περίπου 3,5 ώρες στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο ενώ μετά το τέλος της συνάντησής τους ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης είχε τετ α τετ και με τους Νίκο Αργυρόπουλο και Νίκο Μπάρλο λίγα λεπτά μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της ομάδας. Αυτή με τους δύο καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Άρη είχε να κάνει με την διευθέτηση των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν από την περσινή αγωνιστική περίοδο.
" <εμ> Είμαι εδώ και υλοποιώ τις υποσχέσεις που έχω δώσει και μένω έκπληκτος με τα όσα ακούστηκαν κατά την απουσία μου ", τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης με τον Θανάση Τζεβελέκη ενώ για την εξώδικο που είχε αποστείλει την περασμένη εβδομάδα ο Σάββς Ηλιάδης τόνισε: " <εμ> Ο Ηλιάδης έχει πάρει πρότασή μου στις 20/9 και περιμένω απάντησή του ".

Για τα όσα ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα για τον ίδιο τόνισε: " <εμ> Εάν δεν είναι υποθέσεις δημοσιογράφων και προήλθαν από χώρους γύρω από τον Άρη είναι ακόμα χειρότερα ", τόνισε ενοχλημένος και πρόσθεσε: Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Άρη", ενώ για τις επαφές που είχε με τους παίκτες της ομάδας νυν (Αργυρόπουλο και Μπάρλο) αλλά και πρώην (Ηλιάδη και Τσαλδάρη) δήλωσε κατηγορηματικά: " Όλοι δεχθήκανε τις προτάσεις μου με τον Ηλιάδη να ήταν ο πρώτος που την δέχθηκε".

Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: " Ελπίζω ότι η ομάδα θα συνέλθει. Θα πρέπει ωστόσο όλοι να είμαστε γύρω από τον Άρη", ενώ επανερχόμενος για τα όσα ακούστηκαν για τον ίδιο είπε: " Δημιουργήθηκε ένα κλίμα αχαριστίας για έναν πρόεδρο που έκανε όσα εγώ. Θα με βόλευε να βγω και να πω ότι δεν θα υλοποιήσω τίποτα. Κατάλαβα ότι κάποιος είχε πρόβλημα με τον Τζεβελέκη.

Θα καθόμουν όμως αλλιώς τέσσερις ώρες σήμερα εδώ και να συζητώ για το μέλλον του Άρη και να λύσω προβλήματα; Κακώς λοιπόν δημιουργήθηκε το ότι δημιουργήθηκε. Κάνω ότι υποσχέθηκα να κάνω. Εδώ δεν πληρώνουν αυτοί που είναι πρόεδροι. Είναι και αχαριστία να ακούγονται ότι ακούγονται», και επισήμανε: «Αν βρεθεί κάποιος που θα βάλει περισσότερα θα τον χειροκροτήσω

".

Κι όσο για την προσπάθεια που γίνεται από την ΣΑΡΙΣΑ παραδέχθηκε ότι: " Θεωρώ πολύ θετική την προσπάθεια της ΣΑΡΙΣΑ. Η δικιά μου συμβολή είναι ενισχυτική προσπάθεια", κι όσο για το αν είναι ή όχι μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης διευκρίνισε πως: " Αν μετοχοποιήσω τα λεφτά που έχω βάλει θα γίνω μεγαλομέτοχος. Θα τα κάνω όμως δώρο στην Λέσχη κατευθείαν. Μπήκα εξάλλου μπροστά στην ΣΑΡΙΣΑ ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ".

Τέλος σε ερώτηση για το ότι ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, έχει μείνει μόνος του δήλωσε: " Ο Γιάννης είναι μόνος του και το ξέρουμε όλοι. Από την ώρα που παραιτήθηκα όμως έχω βάλει πολύ σημαντικά ποσά. Θα πρέπει όμως να βρεθούν και άλλοι καινούριοι να ενισχύσουν σημαντικά αφού ο Άρης έχει ανάγκη από χρήματα".

Στη άκρη ο Μάσεϊ

Στα αγωνιστικά ο Φώτης Κατσικάρης με τους συνεργάτες και τους παίκτες του είχανε διπλό ραντεβού σήμερα στο παρκέ του Αλεξανδρείου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Αθήνα με τον Ηλυσιακό είτε αυτό γίνει είτε όχι λόγω της διαφαινόμενης απεργίας του ΠΣΑΚ. Εξάλλου μόλις τέσσερις μέρες μετά υπάρχει το παιχνίδι για το Κύπελλο με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο (18/11, 14:30) για την νοκ άουτ προημιτελική φάση του θεσμού που σήμερα μεταφέρθηκε μία μέρα νωρίτερα.

Την ίδια ώρα αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Άρη. Με το ποιος θα είναι τελικά ο νέος «εκλεκτός» του τεχνικού της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όπως ξεκαθάρισε εξάλλου να εννοηθεί ο Κατσικάρης στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο αυτός θα είναι σίγουρα ψηλός.

Το ποιος θα είναι αυτός είναι όμως το μεγάλο ερώτημα. Όλα δείχνουν πάντως πως δύσκολα θα είναι τελικά ο Τζερεμάια Μάσεϊ εξαιτίας της καθυστέρησης που συνεχίζει παρουσιάζεται στην λύση του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάποιος άλλος κοινοτικός – ίσως και Αμερικανός με διαβατήριο όπως ο Μάσεϊ – με τον Κατσικάρη να ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή ενός παίκτη που θα μπορεί να παίζει εξίσου καλά κοντά και μακριά από την ρακέτα.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ