ΠΑΟΚ

Πέντε ώρες με τον Γιατζόγλου

Πέντε ώρες με τον Γιατζόγλου
Γιατζόγλου

Σε ένα πεντάωρο ραντεβού επιδόθηκαν ο Στιβ Γιατζόγλου με τον Τάκη Πανελούδη

Ο λόγος της συνάντησής Πανελούδη και Γιατζόγλου το πλαίσιο της συνεργασίας τους στην ομάδα του ΠΑΟΚ ώστε στη συνέχεια αφού αυτή οριστικοποιηθεί το «λιοντάρι» να μπορέσει να αρχίσει τις εισηγήσεις του όσον αφορά για παίκτες που θα μπορέσουν να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ταμπ Μπάλντγουιν, από το Όκλαντ όπου βρίσκεται συνεχίζει με τη σειρά του να παρακολουθεί σε DVD παίκτες, Έλληνες και ξένους, αναμένει τις εξελίξεις της σημερινής συνάντησης μεταξύ Πανελούδη και Γιατζόγλου ώστε ανάλογα να κάνει με την σειρά του τις εισηγήσεις του.

Όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά ο βασικός όπως είναι λίγο πολύ γνωστό είναι ο Αλέξης Κυρίτσης που πάντως δέχεται την πίεση της ΑΕΚ, κι ακόμα οι Καμπερίδης που βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΛ, Ασημακόπουλος και Πασχάλης.

Όπως και να έχει όμως το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου θα εξαρτηθεί από την οριστικοποίηση του μπάτζετ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις αυτό δεν θα ξεπερνά τελικώς τις 900.000 ευρώ και για αυτό συνεχίζονται οι προσπάθειες εύρεσης χορηγιών που θα επιτρέψουν ενδεχόμενη αύξησή του.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ