ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέρι στο Twitter μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ: "Δείξαμε καρδιά, να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη"

BASKET LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / - ( / EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Κέντρικ Πέρι δεν θα μπορούσε να μην είναι ενθουσιασμένος μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και με ανάρτησή του στο Twitter στάθηκε στην καρδιά που έβγαλαν οι πράσινοι στο παρκέ αλλά και στη νίκη πάνω στην οποία μπορούν να χτίσουν.

Εμφανώς χαρούμενος μετά από τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, ο Κέντρικ Πέρι στάθηκε στην καρδιά και την ομαδικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ του Φαληρικού σταδίου.

Επιπλέον ο Αμερικανός γκαρντ των πρασίνων αναφέρθηκε στο πώς αυτή η νίκη μπορεί να γίνει η αρχή για να χτίσει ένα θετικό σερί ο Παναθηναϊκός ενώ δήλωσε ταπεινός που αποτελεί μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

"Δείξαμε καρδιά και ομαδικότητα στο παρκέ σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον για εμάς. Νιώθω ταπεινός που είμαι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ