ΑΡΗΣ

Περιμένει την Ακαντέμικ

Περιμένει την Ακαντέμικ
INTIME SPORTS

Η εικόνα του Άρη στο πρώτο φιλικό στο Πράβετς της Βουλγαρίας δεν επιτρέπει στον Βαγγέλη Αλεξανδρή να βγάλει συμπεράσματα για αυτό και αναμένει το αυριανό (7/09) με την Ακαντέμικ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θεωρεί πως θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για την ομάδα του Άρη στο αυριανό δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Ακαντέμικ.

Κι αυτό γιατί η συνολική εικόνα στο χθεσινό πρώτο φιλικό παιχνίδι με την ουκρανική Τσερκάσι και την ήττα με 76-53 στο Πράβετς της Βουλγαρίας δεν του έδωσε αυτήν την δυνατότητα.

Σε αντίθεση πάντως με τον Αλεξανδρή ο Τσέις Σάιμον φρόντισε αμέσως μετά από το τέλος του παιχνιδιού να κάνει την αυτοκριτική του μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

" Δεν ήμουν αρκετά επιθετικός σήμερα, αλλά θα μάθω από αυτό το παιχνίδι για το επόμενο της Παρασκευής. Είχα μόλις 6 πόντους και 3 ριμπάουντ, ξεκίνησα (στη πεντάδα), αλλά δεν μπήκαν οι προσπάθειες που πήρα", ήταν τα όσα έγραψε ο Σάιμον.

Απόντες από το χθεσινό φιλικό του Άρη ήταν οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Αλέξανδρος Βεζένκοφ που ακολουθούνε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με την συμμετοχή τους να είναι ερωτηματικό και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την ΕΟΚ όσο και με την FIBA για το τι μέλλει γενέσθαι με την άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών κι ενώ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον νικητή του ζευγαριού Φιλαθλητικός-Κόροιβος Αμαλιάδας.

Κάτι που σημαίνει ότι την στιγμή αυτή ο Αλεξανδρής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αμερικανούς Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον αισιοδοξώντας πάντως πως όλα θα πάνε καλά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ