ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει τον Χόλντεν

Περιμένει τον Χόλντεν
Μπουρουσης Πριντεζης

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εξέλιξη στα θέματα του Γιάννη Μπουρούση και του Γιώργου Πρίντεζη

Οι ιθύνοντες της ομάδας δεν τα έχουν βρει με τους δύο παίκτες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα που θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό κομμάτι.
Κατά τα άλλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απαντήσει ο Τζέι Αρ Χόλντεν στην πρόταση που του έχουν κάνει οι "ερυθρόλευκοι" και πιθανότατα θα είναι η πρώτη προσθήκη. Από κει και πέρα το τεχνικό επιτελείο έχει εξετάσει κάποιους παίκτες που θα αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους Μπουρούση και Πρίντεζη.

Ο Έραζεμ Λόρμπεκ είναι μέσα στους στόχους ενώ ανάλογα με το τι θα ακολουθήσει θα γίνει κίνηση και για τον Κώστα Καϊμακόγλου τη στιγμή που ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ανακοίνωση για τους κατόχους διαρκείας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τους 10 νικητές του Προγράμματος Επιβράβευσης κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας

Από το Νοέμβριο του 2008 που ξεκίνησε για πρώτη φορά το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι φίλαθλοι της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία σε κάθε αγώνα που παρακολουθούσαν στο ΣΕΦ να επιβραβεύονται με ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων.

Το ενδιαφέρον υπήρξε τεράστιο και αγκαλιάστηκε από όλους τους φίλους μας, ενώ στην πορεία της χρονιάς οι αγορές από τις boutiques του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πρόσφεραν επίσης επιπλέον πόντους στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Έτσι λοιπόν, με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, οι 10 πρώτοι φίλοι της ομάδας μας σε συλλογή πόντων, κερδίζουν ένα εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο φίλαθλος μας με τους περισσότερους πόντους, ο SUPER FAN, κερδίζει μια θέση στα court seats για την επόμενη περίοδο, ενώ οι υπόλοιποι 9 κερδίζουν δωρεάν ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας που κατέχουν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με τους παρακάτω αριθμούς καρτών, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός στο τηλ. 210-4143057 για όλες τις λεπτομέρειες.

SUPER FAN: 284633
2. 274638
3. 190271
4. 192073
5. 220129
6. 290940
7. 197033
8. 218914
9. 205357
10. 206555

Να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας θα συνεχιστεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με πολλές νέες ιδέες και εφαρμογές των παραμέτρων του προγράμματος και σε άλλους τομείς οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν!



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ