ΠΑΟΚ

Περιμένει υπογραφή Οστοϊτς

Περιμένει υπογραφή Οστοϊτς
Αγαδάκος

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αποκτήσει τον 31χρονο Σέρβο Τζούρο Όστοϊτς. Αγωνία για Αγαδάκο

Μάλιστα, με τον παίκτη από την τουρκική Μπεσίκτας ο δικέφαλος έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και στην ουσία οι άνθρωποι της ΚΑΕ περιμένουν να πέσουν οι υπογραφές.
Αγωνία για Αγαδάκο

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε το απόγευμα ο Λάζαρος Αγαδάκος και αύριο το πρωί θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα οποία θα εξαρτηθεί και η επίσπευση της επιλογής του κοινοτικού παίκτη.

Η ενδεχόμενη μεταγραφή πρόκειται να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην ρακέτα του ΠΑΟΚ από την πώληση του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αγαδάκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας του «Δικεφάλου» χειρούργο ορθοπεδικό, Κώστα Σαμαρά, ο οποίος αύριο το πρωί θα δει και την μαγνητική τομογραφία του παίκτη.

Εκτός από τον Αγαδάκο στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Ντάριους Ουάσινγκτον. Ο Αμερικανός γκαρντ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, τρεις ακριβώς εβδομάδες μετά το ατύχημά του, ώστε να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τραυματισμένο του χέρι.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ