ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Περιπέτειες για τον Τράβις Σκοτ μετά από το παιχνίδι της Team USA: Αλκοόλ, διαπληκτισμός και σύλληψη

FILE - Travis Scott arrives at GQ's Men of the Year Party in Los Angeles on Nov. 16, 2023. Scott was arrested by Miami Beach police early Thursday on misdemeanor charges of trespassing and public intoxication. (AP Photo/Chris Pizzello, File)
FILE - Travis Scott arrives at GQ's Men of the Year Party in Los Angeles on Nov. 16, 2023. Scott was arrested by Miami Beach police early Thursday on misdemeanor charges of trespassing and public intoxication. (AP Photo/Chris Pizzello, File) AP PHOTO / CHRIS PIZZELLO, FILE

Σε κρατητήριο βρέθηκε ο Τράβις Σκοτ μετά τη σύλληψή του από τη γαλλική αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τα πράγματα στον Παρίσι μάλλον δεν πηγαίνουν όπως τα είχε στο νου του ο Τράβις Σκοτ, ο οποίος τελεί υπό σύλληψη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το AP, ο γνωστός ράπερ είχε έντονο διαπληκτισμό με σεκιούριτι στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Η σύλληψη έγινε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν μετά από τηλεφώνημα, οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στο σημείο.

Η γαλλική εισαγγελία εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό στην οποία αναφέρεται: "Αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο Georges V και συνέλαβαν τον Τράβις Σκοτ για χρήση βίας απέναντι σε έναν υπάλληλο σεκιούριτι, ο οποίος είχε επενέβη για να χωρίσει τον ράπερ από τον προσωπικό του σωματοφύλακα", ενώ προσθέτει ότι "δεν ήταν σε κατάλληλη κατάσταση για να καταθέσει εκείνη την ώρα, οπότε έχει τοποθετηθεί σε κελί έως ότου ξεμεθύσει".

Ο Σκοτ ήταν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ λίγες ώρες πριν το συμβάν είχε παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά την Team USA να παίρνει μία μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στη Σερβία (95-91) για τον τελικό της διοργάνωσης.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ