ΑΡΗΣ

Περιστέρι και ενίσχυση

Περιστέρι και ενίσχυση

Η νίκη-πρόκριση επί των Ικάρων αποτελεί παρελθόν για τον Άρη ο οποίος πλέον θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Το μυαλό του Σαρόν Ντρούκερ δεν θα μπορούσε παρά να είναι στο επόμενο παιχνίδι του Άρη με το Περιστέρι (25/09, 17:00) στα πλαίσια της 2 αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η επικράτηση της Τετάρτης στις Σέρρες επί των τοπικών Ικάρων δεν θα μπορούσε παρά να έχει περάσει στο χρονοντούλαπο για τον Ισραηλινό τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ντρούκερ έχει δώσει για το απόγευμα ραντεβού με τους παίκτες του για σουτ στο Αλεξάνδρειο χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ομιλία για την χθεσινή εμφάνιση στις Σέρρες και κυρίως για αυτήν στα δύο πρώτα δεκάλεπτα.

Εκεί όπου ο Άρης δεν παρουσίασε το καλό του πρόσωπο σε αντίθεση με τα επόμενα δύο όπου φανέρωσε ένα δείγμα του προφίλ που επιθυμεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας να περάσει ο Ισραηλινός τεχνικός.

Και μεθαύριο πάντως κόντρα στο Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο ο Ντρούκερ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αμερικανό γκαρντ Πιέρ Πιρς εξαιτίας της θλάσης του στην γάμπα με την αναζήτηση του αντικαταστάτη του να συνεχίζεται.

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν μπορεί να συνεχίζει να παραμένει η πρώτη επιλογή του Ντρούκερ ωστόσο στην ΚΑΕ Ολυμπιακός την στιγμή αυτή είναι κατηγορηματικοί πως θα παραμείνει στο ρόστερ της προσεχής αγωνιστικής περιόδου.

Στον Άρη ωστόσο δείχνουν την διάθεση αναμονής με όλα να δείχνουν πως αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό μπορούν να περιμένουν μέχρι και το πέρας του πρώτου δεκαημέρου του Οκτώβρη.

Με τον τρόπο αυτό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ευελπιστούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να δώσει το ΟΚ για δανεισμό του Χαλπερίν κάτι που την στιγμή αυτή και σύμφωνα με την εικόνα του διεθνή Ισραηλινού στις προπονήσεις πολύ δύσκολα να συμβεί.

Μπορόβνιακ: " Η ομαδική δουλειά μετράει"

Σε συνέντευξή του στον "Άρης FM 92,8" ο Σέρβος σέντερ του Άρη, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη - πρόκριση επί των Ικάρων Σερρών για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και το παιχνίδι για την 2η αγωνιστική αυτής με το Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (25/09, 17:00).

Ο Μπορόβνιακ αναφερόμενος αρχικά στο αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του θεσμού με τους Ικάρους Σερρών είπε: " Το παιχνίδι με τους Ικάρους ήταν πρώτο μας επίσημο και ίσως γι’ αυτό η απόδοσή μας στο πρώτο δεκάλεπτο να μην ήταν όπως θα θέλαμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια παίξαμε το μπάσκετ που θέλαμε ως ομάδα και πήραμε το αποτέλεσμα που επιδιώκαμε".

"Ήταν επίσημο παιχνίδι και ίσως γι’ αυτό στην αρχή να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αφού μέχρι τώρα δίναμε φιλικά χωρίς θεατές. Ελπίζω στο μέλλον να μην έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά να είμαστε αυτοί που πρέπει".

Μιλώντας για την προσωπική του απόδοση και για το γεγονός ότι ήταν από τους πρώτους σκόρερ του Άρη στις Σέρρες, υπογράμμισε: " Δεν θέλω να μιλάμε για πρώτους σκόρερ, αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η ομαδική προσπάθεια. Ο κόσμος συνήθως μιλάει για τους σκόρερ, όμως εγώ θέλω να είμαι καλός και σε άλλα πράγματα, όπως στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ".

Σχετικά με τους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης χθες το απόγευμα στις Σέρρες, ο Σέρβος σέντερ σημείωσε: " Πολλοί οπαδοί της ομάδας μας βρέθηκαν στο κλειστό των Σερρών, κάτι που σαφώς και ήταν πολύ θετικό. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και περιμένω την ίδια στον αγώνα με το Περιστέρι. Δεν ξέρω πώς είναι τα παιχνίδια εντός έδρας, πάντως ελπίζω να αντικρίσω κάτι ανάλογο και το Σάββατο".

Ερωτηθείς για τον τρόπο παιχνιδιού που υιοθετεί ο Άρης, τόνισε: " Η άμυνα είναι το βασικό μας στοιχείο. Αν παίζεις επιθετική άμυνα, ανοίγουν οι δρόμοι και στο επιθετικό κομμάτι. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να βγεις στον αιφνιδιασμό. Θέλουμε να παίζουμε δυνατά στην άμυνα και γρήγορα στην επίθεση. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από την απόδοση του αντιπάλου, αλλά εμείς θέλουμε να παίζουμε με τον συγκεκριμένο τρόπο".

Σχετικά με τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου κόντρα στο Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ο Μπορόβνιακ ανέφερε: " Το Περιστέρι είναι καλύτερη ομάδα από τους Ικάρους, αλλά δεν ξέρουμε και πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι το τεχνικό επιτελείο μας θα μας ενημερώσει σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το εν λόγω παιχνίδι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ