ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Ο Νεοκλής Αβδάλας έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας στην Stoiximan GBL στο ματς με τον Πανιώνιο

Περιστέρι: Ο Νεοκλής Αβδάλας έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας στην Stoiximan GBL στο ματς με τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS/ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μεγάλη εμφάνιση με πέντε ρεκόρ καριέρας στην Stoiximan GBL έκανε ο Νεοκλής Αβδάλας στη νίκη του Περιστερίου επί του Πανιωνίου (82-72).

Βραδιά καριέρας ήταν για τον Νεοκλή Αδβάλα αυτή απέναντι στον Πανιώνιο την Κυριακή (13/10). Ο 18χρονος γκαρντ του Περιστερίου έκανε πέντε προσωπικά ρεκόρ στην Stoiximan GBL, παίζοντας κομβικό ρόλο στη νίκη του Περιστερίου με 82-72.

Για την ακρίβεια, ο Αβδάλας έκανε ρεκόρ σε πόντους, αφού σημείωσε 16 και η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι 11 που είχε σημειώσει στον αγώνα της Καρδίτσας με την ΑΕΚ Betsson πέρσι στο κλειστό Γιάννης Μπουρούσης. Παράλληλα, έκανε ρεκόρ σε βολές, αφού ευστόχησε σε 7 από τις 8 που κέρδισε κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε βάλει ποτέ περισσότερες από 3 βολές σε ένα ματς πρωταθλήματος.

Ρεκόρ συνιστούν και τα τρία εύστοχα τρίποντά του, από τα πέντε που σούταρε, αφού στα 35 ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής στην Stoiximan GBL, δεν είχε πετύχει ποτέ περισσότερα από ένα. Νέο high έκανε και με τα τρία κλεψίματα που έγραψε η στατιστική του απέναντι στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη (σσ. είχε δύο σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 2022/23).

Τέλος, γράφοντας 18 μονάδες στην αξιολόγιση ξεπέρασε τις 16 που είχε στο ματς των play out της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ανάμεσα στην Καρδίτσα και της ΑΕΚ Betsson.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ