ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Ο Σπανούλης "θα δώσει το σύνθημα" για την έναρξη της προετοιμασίας

Περιστέρι: Ο Σπανούλης "θα δώσει το σύνθημα" για την έναρξη της προετοιμασίας
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν στο Περιστέρι, με τον Βασίλη Σπανούλη να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως head coach το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου.

Το Περιστέρι έχει μπει στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη ο οποίος ως προπονητής πλέον θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League.

Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 19:00 στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", με τον "Kill Bill" να "δίνει το σύνθημα" για την έναρξη της προετοιμασίας.

Το Περιστέρι έχει ήδη ανακοινώσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων καθώς επίσης και το ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Η επίσημη «πρώτη» συγκέντρωση του Περιστερίου για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (22/8, 19:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Βασίλης Σπανούλης θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας των «κυανοκιτρίνων» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και του Basketball Champions League.

Ο προπονητής του Περιστερίου και οι συνεργάτες του εκπόνησαν ένα πρόγραμμα, όπου την πρώτη εβδομάδα οι παίκτες θα δουλέψουν στο γήπεδο πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις και την επόμενη Κυριακή (28/8) θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ