ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ

Πέσιτς: "Όταν λέω ότι ο Γιόκιτς είναι καλύτερος άνθρωπος από ότι είναι παίκτης, όλοι λιποθυμούν"

Πέσιτς: "Όταν λέω ότι ο Γιόκιτς είναι καλύτερος άνθρωπος από ότι είναι παίκτης, όλοι λιποθυμούν"
FIBA.BASKETBALL

Τον χαρακτήρα του Νίκολα Γιόκιτς εκθείασε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος εξακολουθεί να μην γνωρίζει εάν ο σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς θα παίξει ή όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με την Εθνική Σερβίας.

Ο Νίκολα Γιόκιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Ντένβερ Νάγκετς στο NBA και ξεκίνησε τις διακοπές του. Ωστόσο, ο τρεις φορές MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 (σσ. θυμίζουμε ότι δεν έπαιξε στο MundoBasket 2023).

Κάπως έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σέρβων, Σβέτισλαβ Πέσιτς, δέχεται συνέχεια την ίδια ερώτηση, σχετικά με το αν έχει κάποια παραπάνω πληροφόρηση για τις προθέσεις του θηριώδη σέντερ. Γεγονός που πλέον δεν εκνευρίζει τον πολύπειρο τεχνικό, αφού καταλαβαίνει πόσο σημαντική (θα) είναι η παρουσία του Γιόκιτς στην Εθνική Σερβίας, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο.

"Δεν με ενοχλεί πια που με ρωτάνε όλοι για τον Νίκολα Γιόκιτς. Τώρα λέω 'πάρτε τον τηλέφωνο και ρωτήστε τον'. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν ρωτάνε για τους άλλους.

Η συμμετοχή του Νίκολα Γιόκιτς από μόνη της σημαίνει σίγουρα κάτι από κάθε άποψη. Και από την πλευρά της ατομικής ποιότητας και από την πλευρά της προσωπικότητας που έχει ο Γιόκιτς. Γιατί όταν λέω ότι ο Γιόκιτς είναι καλύτερος άνθρωπος από ότι είναι παίκτης, όλοι λιποθυμούν. Αλλά θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό", ανέφερε ενδεικτικά ο Πέσιτς μιλώντας στο Politika Podacast.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ