NBA

Πέθανε ο Μπιλ Γουόλτον

FILE - Basketball Hall of Fame legend Bill Walton laughs during a practice session for the NBA All-Star basketball game in Cleveland, Saturday, Feb. 19, 2022. (AP Photo/Charles Krupa)
FILE - Basketball Hall of Fame legend Bill Walton AP

Ο Μπιλ Γουόλτον έχασε τη "μάχη" με τον καρκίνο και "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Είχε κατακτήσει το NBA δύο φορές με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (1977) και με τους Μπόστον Σέλτικς (1986).

Ο πρώην NBAer και μέλος του Hall of Fame, Μπιλ Γουόλτον, "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών τη Δευτέρα (27/5). Ο Αμερικανός παλαίμαχος σέντερ έχασε τη μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γουόλτον είχε κατακτήσει το NBA τόσο με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (1977), όσο και με τους Μπόστον Σέλτικς (1986), ενώ μετά από το τέλος της καριέρας του είχε αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή σε αθλητικές εκπομπές.

Ήταν πατέρας του Λουκ Γουόλτον, επίσης πρώην NBAer με τους Λος Άντζελες Λέικερς (2003-2012) και Κλίβελαντ Καβαλίερς (2012-2013), που έχει διατελέσει και προπονητής σε Λέικερς, Καβαλίερς, Κίνγκς και Γουόριορς (ως assistant coach).

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ