ΠΑΟΚ

Πέτζα: "Μετά τα 34 βλέπουμε"

"Είναι της μόδας, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ ακόμη. Μετά τα 34 μου..." σχολίασε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς

"Είναι στη μόδα όποτε έρχομαι στην Ελλάδα να λέγεται πως θα πάρω τον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε σαν δημοσιογραφικό αστείο και συνεχίζεται. Εγώ προσωπικά δεν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθώ διοικητικά με το μπάσκετ. Άλλωστε είναι αδύνατον να το κάνω τώρα που παίζω.

Για να αναλάβεις μία ομάδα θέλει χρόνο και οργάνωση. Όσο για το αν σκέφτομαι άμεσα να επιστρέψω στην Ευρώπη, δεν ισχύει. Έχω συμβόλαιο για άλλα πέντε χρόνια και όταν θα λήξει θα είμαι 34. Μέχρι τότε θα δούμε"

σχολίασε ο άσος των Χόρνετς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Supersport FM.

Αναλύοντας την άποψη του για την Εθνική Ελλάδος και την Α1 ο Στογιάκοβιτς δήλωσε: "Η Εθνική Ελλάδος είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Υπάρχει μεγάλη βελτίωση και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έχει πολύ ταλέντο, εξαιρετικό τεχνικό τιμ και λαμπρό μέλλον.

Στο πρωτάθλημα αντίθετα δεν υπάρχει αυτή η ισορροπία που υπήρχε παλαιότερα, όταν υπήρχαν οκτώ ανταγωνιστικές ομάδες. Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες, για να μην πω μία ομάδα, ο Παναθηναϊκός. Το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης έχει χάσει τη δύναμή του.

Παλιά έρχονταν εδώ οι ομάδες και γίνονταν μεγάλα παιχνίδια, τώρα έρχονται και πηγαίνουν για καφέ στην παραλία. Κάτι πάει να κάνει ο Άρης, αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Ελπίζω το ελληνικό πρωτάθλημα να ανακτήσει την αίγλη του, αφού κάποτε ήταν το καλύτερο στην Ευρώπη".







Όσο για τις δικές του εμφανίσεις και την πορεια της Νέας Ορλεάνης; "Είχα έναν τραυματισμό στη μέση το χειμώνα, χρειάστηκε να εγχειριστώ, αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά και θα είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν. Για τη συγκεκριμένη επέμβαση χρειάζεται 10-12 εβδομάδες να αναρρώσεις.

Προσπάθησα να προλάβω τα play-offs, αλλά δεν τα κατάφερα και αποφασίσαμε να ξεκουραστώ για να μπορέσω να επιστρέψω δυνατός στην προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Αυτή τη στιγμή έχω πάρα πολύ όρεξη για μπάσκετ και θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πως είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν και πριν τον τραυματισμό. Οι Χόρνετς είναι μία νεανική και καλή ομάδα. Ήμασταν ενθουσιασμένοι από την αρχή, είχαμε μεγάλους στόχους, αλλά και πολλούς τραυματισμούς.

Πήραμε 39 νίκες και παραλίγο να μπούμε στα play-offs. Του χρόνου αν είμαστε όλοι καλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι νέοι παίκτες απέκτησαν εμπειρία και εμείς θα δέσουμε καλύτερα με την ομάδα. Η ομάδα έχει ταλέντο και δεν ξέρω ποιες κινήσεις θα κάνει η διοίκηση".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ