EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Ο αγώνας της χρονιάς"

Πιανιτζάνι: "Ο αγώνας της χρονιάς"
Πιανιτζιάνι

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι χαρακτήρισε αγώνα της χρονιάς αυτόν με τον Παναθηναϊκό για το Τοπ 16 της Ευρωλίγκα

Ο Ιταλός τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ανέφερε: " Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον Παναθηναϊκό, σκεπτόμενος το πλεονέκτημα που έχεις από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Το σκορ πρέπει να το κοιτάξουμε μόνο στο τελευταίο λεπτό. Για μας είναι ο αγώνας της χρονιάς και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα".

Ο Μάρκο Καραρέτο από την πλευρά του σχολίασε: " Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, καθώς προερχόμαστε από καλή εμφάνιση στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Θα είναι δυνατό παιχνίδι, κάτι που είναι λογικό, καθώς έτσι γίνεται στα τελευταία 2-3 παιχνίδια του Τοπ 16. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει με πάνω από 10 πόντους, αν θέλει να μας περάσει στη βαθμολογία του τέταρτου ομίλου, αλλά δεν ανησυχούμε. Τους έχουμε κερδίσει στον πρώτο αγώνα και ταξιδεύουμε στην Αθήνα αποφασισμένοι να χτίσουμε τη δυναστεία μας".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ