ΑΡΗΣ

Πιέζει τον Κλαρκ

Πιέζει τον Κλαρκ
Κλαρκ

Η δίωρη συνάντηση του Αντρέα Ματσόν με τον Κίκι Κλαρκ κι η στάση αναμονής του Ιταλού τεχνικού

Στη συνάντηση του ο Ματσόν με τον Κλαρκ, για περίπου δύο ώρες, ο Ιταλός τεχνικός ουσιαστικά του έστειλε το μήνυμα το πόσο τον θέλει για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το πόσο τον υπολογίζει και ότι προορίζει για την θέση του βασικού πλέι μέικερ.
Ο Αμερικανός με το βουλγάρικο διαβατήριο φρόντισε πάντως να μην ανοίξει τα χαρτιά του αν και γνωρίζει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης του έχει καταθέσει ήδη πρόταση για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας έναντι του ποσού των 625.000 δολαρίων. Κάτι ανάλογο βέβαια ισχύει και για την Σκαβολίνι Πέζαρο, την ομάδα όπου ο Κλαρκ αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο, με την δική της πρόταση να είναι επίσης για συμβόλαιο δύο ετών ενώ όσον αφορά την προσφορά της ξεπερνούσε τις 700.000 δολάρια.

Όπως και να έχει ο Άρης το τελευταίο δεκαήμερο είναι φανερό ότι πιέζει τον Κλαρκ θέλοντας να αποσπάσει το ναι του και να τον έχει στο ρόστερ του για τα επόμενα δύο χρόνια με αποκορύφωμα την απευθείας συνάντηση του Ματσόν μαζί του στη Νέα Υόρκη. Το αν αυτό συμβεί ή όχι είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες μέρες.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι για τον Άρη τη στιγμή αυτή προέχουν δύο πράγματα. Πρώτον η λύση του συμβολαίου του Ματσόν με την Φορτιτούντο Μπολόνια κάτι που πολύ πιθανό να γίνει την Παρασκευή στη συνάντηση του Ιταλού του μάνατζερ, Ντάριο Σαντρόλι, με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζιλμπέρτο Σακράτι, και τον νομικό της.

Δεύτερον η απεμπλοκή από το συμβόλαιο του Ντάριους Ουάσιγκτον που φαντάζει ως αγκάθι τη στιγμή αυτή για τρεις λόγους. Πρώτον δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματσόν, δεύτερον εξαιτίας του υψηλού του συμβολαίου που ανέρχεται στα 400.000 δολάρια και τρίτον ότι καταλαμβάνει μία από τις τέσσερις θέσεις των κοινοτικών της νέας χρονιάς.
Αφού λοιπόν ο Ματσόν αναλάβει και επίσημα τον Άρη, ακολούθως φανεί αν αποκτηθεί ο Κλαρκ και λυθεί το συμβόλαιό του Ουάσιγκτον, τότε θα μπορέσει να προχωρήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Μέχρι τότε στο Αλεξάνδρειο καλούνται να κάνουν υπομονή.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ