ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Από τις δυσκολότερες"

Πιλαφίδης: "Από τις δυσκολότερες"
Πιλαφίδης

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του ULEB Cup, ο Κ. Πιλαφίδης. Στο Αιγάλεω επικεντρώνονται στον "Δικέφαλο"

" Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις δυσκολότερες ομάδες της διοργάνωσης", τόνισε ο Κώστας Πιλαφίδης με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να συνεχίζει αναφερόμενος στην Σιένα: " Η Σιένα πρωταγωνιστεί και στο Ιταλικό πρωτάθλημα κι αυτό δείχνει την αξία και τη δυναμικότητά της".

" Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να παρουσιαστούμε καλοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συμπερασματικά η κλήρωση, με την γενική της μορφή, είναι δύσκολη και σε σύγκριση με το άλλο κομμάτι, αφού στη δική μας πλευρά έχουν πέσει οι – θεωρητικά πάντα - πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, εάν κρίνουμε και από την πορεία τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης".

Στη συνέχεια ο Κώστας Πιλαφίδης στάθηκε στον όμιλο που είχε ο ΠΑΟΚ ενώ έδωσε προτεραιότητα στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα αύριο με το Αιγάλεω στο Σίτι λέγοντας: " Και ο δικός μας όμιλος άλλωστε ήταν ο δυσκολότερος, με ομάδες ισχυρές".

" Έχουμε μία γενική εικόνα για τη Σιένα και θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, αλλά αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα παιχνίδια και στην προκειμένη περίπτωση ο αγώνας με το Αιγάλεω. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας, γιατί το Αιγάλεω είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα και θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα".

" Οι νίκες ή οι απώλειες σε αυτή την έδρα θα καθορίσουν πολλά στο πρωτάθλημα. Θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και για αυτό θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια", ενώ για την απουσία του Ντάριους Ουάσινγκτον είπε: " Έχουμε την απουσία του Ουάσινγκτον που είναι πρόβλημα για την ομάδα μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να την ξεπεράσουμε".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ