ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Αυτοί είναι πρωταθλητές"

Πιλαφίδης: "Αυτοί είναι πρωταθλητές"
Πιλαφίδης

Ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα προκάλεσε στον Κώστα Πιλαφίδη η επίσκεψη της ομάδας του ΠΑΟΚ στο "Φιλοξενείο"

" Είμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ, κι εγώ προσωπικά ήρθα σε μία κατάσταση την οποία δεν γνώριζα. Περισσότερο όμως είμαι στεναχωρημένος επειδή οι ευαισθησίες μας εξαντλούνται τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τον υπόλοιπο καιρό, ούτε περνάει από το μυαλό μας ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμπαραστέκονται σε αυτά τα παιδιά, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές της ανθρωπιάς. Σε εμάς πέφτουν τα φώτα, αλλά αυτοί αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω επίσης να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά, υγεία και να είμαστε όλοι μας καλά".

Aναφερόμενος στη νέα χρονιά, είπε: " Περιμένουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μία διακοπή μπορεί να είναι θετική, αλλά να έχει και αρνητικά στοιχεία. Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε στο ξεκίνημα, έχουμε μερικές μέρες να διορθώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτερα με τη νέα χρονιά".

Καλαμπόκης: "Κίνηση ανθρωπιάς"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλαμπόκης, αναφερόμενος στην επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο "Φιλοξενείο", τόνισε: " Είναι μία κίνηση ανθρωπιάς για την ομάδα μας κι από ότι καταλάβαμε, είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν από κοντά αθλητές που μόνο από την τηλεόραση μπορούν να δουν. Είναι σημαντικό όμως και για εμάς να παίρνουμε κουράγιο από αυτά τα παιδιά. Μας οπλίζουν κουράγιο και δύναμη κι εύχομαι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις και όχι μόνο στις γιορτές. Νομίζω ότι θα είμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά, ότι κι αν χρειαστούν".

Πάρκερ: " Όλοι υγιείς"

Ο Τζέισον Πάρκερ από την πλευρά του, τόνισε: " Ήρθαμε να δώσουμε δώρα στα παιδιά, σε μία περίοδο όπου πρέπει να δίνουμε βοήθεια και στήριξη. Ήταν μία ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ότι μας απασχολούν και άλλα πράγματα εκτός από το μπάσκετ", ενώ για το 2007 έχει μεγάλες προσδοκίες: "Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα και το ULEB Cup, για να είναι μία πολύ μεγάλη χρονιά για όλους μας".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ