ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Χρειαζόμαστε τη νίκη"

Πιλαφίδης: "Χρειαζόμαστε τη νίκη"
Πιλαφίδης

Τη νίκη που θα επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση της ομάδας, πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ, απέναντο στην Ολύμπια

Το θετικό για τους παίκτες του Κώστα Πιλαφίδη είναι ότι η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη μετά την σπουδαία νίκη επί της Ούνιξ Καζάν για το ULEB Cup, με τον "Δικέφαλο" να θέλει να επιβεβαιώσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και να ανέβει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Ολύμπια στη Λάρισα, δήλωσε: " Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί θέλουμε να αποτελέσει αυτό το παιχνίδι μία επιβεβαίωση της αγωνιστικής μας βελτίωσης και της προσπάθειας που κάνουμε για να βρούμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο απόδοσης".

" Είναι δύσκολο παιχνίδι με μία καλή ομάδα και σε μία έδρα αρκετά δύσκολη για όλες τις ομάδες. Η Ολύμπια έχει αρκετή ελευθερία στο παιχνίδι της. Παίρνει σκορ από διάφορους παίκτες κι αυτό το γεγονός κάνει πιο δύσκολη τη δουλειά κάθε αντιπάλου".

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο στη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης της ομάδας και στη θέση του ακολούθησε την ομάδα στη Λάρισα ο Χάρης Γιαννόπουλος. Στη Θεσσαλονίκη έμεινε επίσης και ο τραυματίας Ιβάν Τόμας.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ