ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Δεν ήρθαμε για αγγαρεία"

Πιλαφίδης: "Δεν ήρθαμε για αγγαρεία"
Τακιανός Πιλαφίδης

Στη Μαδρίτη επιστρέφει ο ΠΑΟΚ που δεν θέλει να κάνει... αγγαρεία απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι τόνισε: "Δεν ήρθαμε για να κάνουμε αγγαρεία στην Μαδρίτη. Εξάλλου κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει σπουδαία ευρωπαϊκή ιστορία. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι για μας το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει η ομάδα σε αυτές τις συνθήκες, επιδιώκοντας μια καλή εμφάνιση".

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάλιστα δεν έκρυψε την ικανοποίηση εν όψει του αυριανού παιχνιδιού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη για τη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου επί του Απόλλωνα στην Πάτρα για το ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας: "Ήταν μια σημαντική βραδιά και μια σημαντική νίκη η οποία μας δίνει το δικαίωμα να βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια".

Μάλιστα παραδέχτηκε πως: "Δεν έχουμε δείξει ακόμα τι μπορούμε να πετύχουμε. Στόχος μας ήταν να μειώσουμε τον επιθετικό ρυθμό του Απόλλωνα και τα καταφέραμε. Ο χρόνος δουλεύει για μας, περιμένουμε ακόμα έναν παίκτη στο ρόστερ, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποια θέση, κάτι που θα αποφασίσουμε μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ".

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Κώστας Πιλαφίδης στο αυριανό παιχνίδι με την Ρεάλ να δώσει χρόνο συμμετοχής στους πιο νεαρούς παίκτες της ομάδας όπως τους Βεργίνη, Μανωλόπουλο και Βασιλείου ώστε εν όψει Παναθηναϊκού το Σάββατο να μην φτάσουν στα όρια τους οι πιο μεγάλοι σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο Άλεν και ο Στσεπάνοβιτς.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε χθες την 7η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες της ΑCΒ με σκορ 80-70 επί της Μούρθια παραμένοντας στην κορυφή μαζί με την επίσης αήττητη Ταού. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Καταλανού Χουάν Πλάζα ήταν οι Ρέγες με 14 και Μούμπρου με 13 πόντους.

Τέλος όσον αφορά το θέμα του Αμερικανού πλέι μέικερ που συνεχίζει να αναζητά ο ΠΑΟΚ και ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άντι Πάνκο η προσοχή επικεντρώνεται κυρίως στους φετινούς απόφοιτους κολεγίων. Το πρώτο όνομα μάλιστα που ακούστηκε είναι αυτό του Ντάριους Ουάσιγκτον απόφοιτου του Μέμφις.









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ