ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι"

Πιλαφίδης: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι"
Πιλαφίδης

Τον σεβασμό του προς τον Μακεδονικό, εξέφρασε ο Αγαδάκος. "Δεν υπάρχει εύκολο ματς", είπε ο Πιλαφίδης

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, που θα έχει στην διάθεσή του και τον νεαποκτηθέντα Σι Τζέι Ουάτσον επισημαίνει σχετικά με τους κινδύνους που κρύβονται στον αγώνα του Σαββάτου πως: " Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Στη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα, το παιχνίδι με το Μακεδονικό είναι δύσκολο και πολύ πολύ επικίνδυνο", είπε ο έμπειρος τεχνικός στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Είναι μία ομάδα που έχει παίκτες που θέλουν εκτός από τη νίκη και να δείξουν κάτι και για την επόμενη χρονιά. Δεν έχουν να χάσουν τίποτε. Όλοι μας αισθανόμαστε ότι είναι καθοριστικό παιχνίδι και φυσικά έχουμε λάβει υπόψη μας το γεγονός ότι ο Μακεδονικός παρά τη δύσκολη θέση του χτυπά όλα τα παιχνίδια, παλεύει και δεν παραιτείται".

" Αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και δυνατοί και να μη δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πιστέψει ότι έχει ελπίδες στη διάρκεια του αγώνα".

Αγαδάκος: " Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο"
Στον αυριανό αγώνα με τον Μακεδονικό και στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει την 4η θέση αναφέρθηκε και ο δυναμικός φόργουορντ της ομάδας, Λάζαρος Αγαδάκος, επισημαίνοντας πως: " Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, ανεξάρτητα με τη βαθμολογική του θέση. Πολλές φορές μάλιστα ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία είναι πιο επικίνδυνες".

" Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε κι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, η εβδομάδα κύλησε καλά, χωρίς προβλήματα κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, πιστεύω ότι θα διατηρήσουμε την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ