ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Έτσι όπως την θέλω εγώ"

Πιλαφίδης: "Έτσι όπως την θέλω εγώ"
Πιλαφίδης

Ο Κώστας Πιλαφίδης συνομίλησε με όλους τους παίκτες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ συνομίλησε με όλους τους παίκτες σε μία προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας τους μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Πανιώνιο και ΑΕΛ 1964-ΓΣ. Σε δηλώσεις του εξάλλου επεσήμανε την ανάγκη να αλλάξει η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και σε αυτή την κατεύθυνση είναι αποφασισμένος να εργαστεί.

"Πρέπει να δω την ομάδα έτσι όπως την θέλω εγώ. Πιστεύω πως με μία διαφορετική αγνωστική φιλοσοφία κάποιοι παίκτες θα δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο. Άλλωστε μία αλλαγή προπονητή σε μία ομάδα δημιουργεί κίνητρα στους παίκτες"
τόνισε ο Κώστας Πιλαφίδης ο οποίος είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει όσο γίνεται καλύτερα τις δυνατότητες των παικτών.

Αναφορικά με τις φημολογούμενες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς από τη νέα του θέση ως general manager τόνισε: "Οι όποιες αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα, αλλά από τη μεριά μας είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την κατάλληλη προεργασία. Οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον προπονητή".

Δοκιμάζει ο Αγαδάκος



Το χέρι του Λάζαρου Αγαδάκου παρέμενε πρησμένο και κατά την χθεσινή μέρα μετά τον τραυματισμό του το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό της Νεάπολης της Λάρισας στο 3΄ του παιχνιδιού με την ΑΕΛ 1964-ΓΣ. Την Κυριακή διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί ένα αιμάτωμα ενώ χθες το απόγευμα δεν άντεξε και έκανε ζέσταμα και κάποια σουτ στο παρκέ του Ιβανωφείου ενώ στην διάρκεια της σημερινής μέρας δεν αποκλείεται να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

"Στην αρχή το χέρι είχε μουδιάσει και νόμισα ότι το είχα σπάσει. Ακόμα και ο κ. Σαμαράς μου είπε ότι ήταν ένα... κλικ πριν από το σπάσιμο"
, τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Αγαδάκος και πρόσθεσε για την απουσία του από το παιχνίδι με την ΑΕΛ 1964-ΓΣ: "Αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν συνέβη αυτό, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να βοηθήσω σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη".

Όσο για την συμβουλή του γιατρού του ΠΑΟΚ στον ίδιο ο Αγαδάκος είπε: "Ο γιατρός μου είπε για αποχή 4-5 ημερών, αλλά αν νιώθω καλύτερα θα ξεκινήσω, δεν θέλω να μείνω τώρα πίσω" ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στον Πανελλήνιο: "Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι απαραίτητο να αλλάξει κάτι στην ομάδα ειδικά αμυντικά και ελπίζω ο νέος κόουτς να πετύχει αυτό που θέλει".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ