ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Κλειδί το πάθος"

Πιλαφίδης: "Κλειδί το πάθος"
Πιλαφίδης MOTIONTEAM

Στο πάθος των παικτών του απέδωσε τη νίκη ο Κώστας Πιλαφίδης και στην ήττα ο... Ντράγκαν Σάκοτα

"Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Τα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα δημιούργησαν στρες στους παίκτες κι είναι σημαντικό το πώς κερδίσαμε. Ο τρόπος που κερδίσαμε.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και με την πίεση που είχαμε από τον κόσμο του Αστέρα πιστεύω ότι ήταν μια μεγάλη νίκη. Τώρα ξεχνά το ULEB Cup σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Άρη το οποίο είναι κάτι αντίστοιχο όταν παίζει ο Αστέρας με την Παρτιζάν για το Βελιγράδι. Για μένα το κλειδί της νίκης ήταν το πάθος"

τόνισε ο Κώστας Πιλαφίδης.

Από τη μεριά του ο Ντράγκαν Σάκοτα σχολίασε: "Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ήταν καλές οι ατομικές προσπάθειες των δύο Αμερικανών. Εμείς έχουμε ευθύνες στην ατομική άμυνα. Χαλαρώσαμε 10 μέρες Kαι μόνο ο Γκούροβιτς έστω και χωρίς προπόνηση πάλευε σωστά.

Τα επεισόδια επέδρασαν αρνητικά σε μας, ενώ από τεχνικής άποψης είχαμε προβλήματα στο λόου ποστ και ειδικά με τον Πόποβιτς"

.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη ή την Πέμπτη αναμένεται να "τελειώσει" το θέμα του Ιβάν Τόμας, που θεωρείται παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Ήδη ο Μπάνε Πρέλιεβιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο φόργουορντ Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς (27, 1.97), ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στη ρωσική Σάμαρα.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ