ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Μετρά και η ψυχολογία"

Πιλαφίδης: "Μετρά και η ψυχολογία"
Πιλαφίδης MOTIONTEAM

Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α1 και το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη είναι ο ΠΑΟΚ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία νίκη που πέτυχε στη "Χάλα Πιονίρ" του Βελιγραδίου επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών που έχει σε Ελληνικό Πρωτάθλημα και ULEB Cup, ο ΠΑΟΚ περιμένει το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μαζί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας, να γεμίσουν το PAOK Sports Arena και να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή, αλλά πάνω από όλα σωστή ατμόσφαιρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει ήδη προπωληθεί ένας σημαντικός αριθμός εισιτηρίων, ενώ για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ομάδας εισιτήρια πωλούνται στο γήπεδο από τις 10 το πρωί.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, αναφερόμενος στο μεγάλο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη τόνισε: " Eίναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι, όπου εκτός από την τακτική μετρά και η ψυχολογία. Από μία ευτυχή συγκυρία και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλά αποτελέσματα και βρίσκονται σε καλή κατάσταση, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι".

" Φυσικά και θέλουμε τη νίκη, για αυτήν θα παίξουμε, ενώ υπάρχει και το γόητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να περιορίσουμε τους ψηλούς του Άρη και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε και τον κόσμο μας στο γήπεδο, τον έχουμε ανάγκη, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πάντα, γιατί θέλουμε να είναι διαρκώς στο πλευρό μας".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ