ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Να είμαστε σοβαροί"

Πιλαφίδης: "Να είμαστε σοβαροί"
Πιλαφίδης

Επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε τους Άιφελ Τάουερς, ο Κ. Πιλαφίδης, που είπε καλά λόγια και για τον Μπρέμερ

Για τον Αμερικανό, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Πιλαφίδης, είπε: " Πρόκειται για σοβαρό παίκτη. Είναι ελάχιστες ώρες κοντά στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να μας βοηθήσει".

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", μίλησε για την ολλανδική ομάδα: " Είναι μία ομάδα που αν την αφήσεις να παίξει στο δικό της ρυθμό μπορεί να σε καταστρέψει. Νίκησε τη Ρεάλ κι αυτό το γεγονός λέει πολλά, ενώ δυσκόλεψε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί στο παιχνίδι μας".

Βίελ: " Δύναμη του ΠΑΟΚ, η περιφέρεια"

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, οι Άιφελ Τάουερς, βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, αλλά χωρίς τον Ρέι Ουέδερς, που για οικογενειακούς λόγους έχει μείνει στις ΗΠΑ. Ντεμπούτο με την ολλανδική ομάδα, θα κάνει ο Ρέι Μπέρκοβιτς.

Ο προπονητής της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Ράντι Βίελ, εξήγησε ότι η δύναμη της ελληνικής ομάδας, είναι στην περιφέρεια: " Ο ΠΑΟΚ είναι κατά τη γνώμη μου μία πολύ ισορροπημένη ομάδα. Το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι, όπου εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ εξαιρετικός στο δεύτερο. Νομίζω ότι έχει πολύ δύναμη στην περιφέρεια, γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί ο Ουάσινγκτον, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και ουσιώδης και ο Πάρκερ, όπως και ο Καλαμπόκης".

" Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε εμπειρίες, αλλά και το σεβασμό όλων από τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση. Νομίζω ότι το δείξαμε με την απόδοσή μας, και στο παιχνίδι με τη Ρεάλ που κερδίσαμε, αλλά και σε όλα τα ματς, όπου διεκδικήσαμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια".

Στη συνέχεια ο τεχνικός των Ολλανδών, χαρακτήρισε τον όμιλο του ΠΑΟΚ, τον δυσκολότερο της διοργάνωσης: " Ο όμιλός μας νομίζω ότι έχει τις πιο δυνατές ομάδες και γι' αυτό πιστεύω ότι όσες προκρίθηκαν στη συνέχεια, έχουν τύχει να φτάσουν πολύ ψηλά στη διοργάνωση. Θα είναι σίγουρα μία ομάδα τουλάχιστον στον τελικό, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση".

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Με τίτλο: " Και πάλι κοντά στην ομάδα", η ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με την Άιφελ Τάουερς, τη στιγμή που συνεχίζεται η πώληση φθηνών διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Στον δεύτερο αγώνα της νέας χρονιάς, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και περιμένει την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τους Eiffel Towers, θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (20.15) και είναι ο προτελευταίος αγώνας της ομάδας στον όμιλο. Η σημασία του παιχνιδιού είναι μεγάλη, δεδομένου ότι κάθε νίκη μετρά για τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο, ενόψει και της συνέχειας της διοργάνωσης.

Αυτή τη φορά μάλιστα, εκτός από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα (τραυματισμός Ουάσινγκτον, αρκετοί παίκτες άρρωστοι και χωρίς προπονήσεις) και καθιστούν αναγκαία την παρουσία των φιλάθλων, υπάρχει κι ένα ακόμη, ιδιαίτερα σημαντικό κίνητρο, με την πρώτη εμφάνιση του νέου παίκτη της ομάδας JR Bremer, μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Eiffel Towers είναι 10€, ενώ συνεχίζεται και η πώληση των νέων εισιτηρίων διαρκείας με μειωμένη τιμή των 50€ (για όλες τις θύρες), 200€ και 600€ (για τις θύρες VIP)".




















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ