EUROCUP

Πιλαφίδης: "Να μας γίνει μάθημα"

Πιλαφίδης: "Να μας γίνει μάθημα"
Πιλαφίδης MOTIONTEAM

Ως ένα μάθημα προς όλους, χαρακτήρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης

" Το παιχνίδι με τη Ρεάλ, είναι ένα μάθημα για όλη την ομάδα. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε φέτος στο ULEB Cup, χωρίς να αεροβατούμε. Ήταν φανερό, ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παίξει σε πολύ υψηλό ρυθμό σε όλο το παιχνίδι, εξαιτίας της παραπάνω προσπάθειας, στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Δυστυχώς, δύο από τους παίκτες-κλειδιά μας, οι Σέκουλιτς και Σκεπάνοβιτς, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι΄ αυτό το απογοητευτικό παιχνίδι".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Νίκος Κούβελας: " Η Ρεάλ είναι καταπληκτική ομάδα. Το ξέραμε πολύ καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Η ομάδα μου ήταν αναμφίβολα, επηρεασμένη, από ένα ντέρμπι 50 λεπτών, εναντίον του Άρη την Κυριακή, αλλά θα μάθουμε πολλά από τέτοια παιχνίδια για να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις".


Τέλος, ο προπονητής της Ρεάλ, Γιοάν Πλάζα, είπε: " Πρώτα απ' όλα πρέπει να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά των παικτών μου, αναφορικά με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και την αντιδικία τους με τον Ντάριους Ουάσινγκτον. Κατά τη διάρκεια του σκάουτινγκ, το τεχνικό τιμ ανέλυσε ακριβώς, τον τρόπο με τον οποίο, οι γηπεδούχοι, συνηθίζουν να σκοράρουν και είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου βρήκαν τις αμυντικές απαντήσεις, σε όλο το παιχνίδι".

" Για να είμαι ειλικρινής, καταφέραμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ σε χαμηλά νούμερα και να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση, για το γρήγορο και αποτελεσματικό επιθετικό παιχνίδι μας".

Κογιαντίνοβιτς αντί Τόμας

Στο μεταξύ, διαδικαστικές λεπτομέρειες απαιτείται να τακτοποιηθούν για ν' αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο 27χρονος βόσνιος γκαρντ, Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, με τον οποίο οι "ασπρόμαυροι" έχουν καταλήξει σε συμφωνία συνεργασίας.

Ο Κογιαντίνοβιτς θα αντικαταστήσει τον Ιβάν Τόμας, ο οποίος τυπικά μόνο δεν αποτελεί ακόμη παρελθόν από τον "Δικέφαλο".










TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ