ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Να το ξεπεράσουμε"

Πιλαφίδης: "Να το ξεπεράσουμε"
Πιλαφίδης

Ο Κώστας Πιλαφίδης καλεί την ομάδα να ξεπεράσει άμεσα τις κακές στιγμές που της έτυχαν

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πάντως προσπάθησε με χιούμορ, όσο μπορούσε, να αντιμετωπίσει τα δύο προβλήματα με το καλημέρα της νέας χρονιάς λέγοντας χαρακτηριστικά: "Καλά που δεν είχαμε χειρότερα... Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Τι να πω; Αν αρχίζουμε έτσι στο ξεκίνημα μιας χρονιάς... Βέβαια συμβαίνουν και αυτά. Μάλλον μας μάτιαξαν που τελευταία πηγαίναμε καλά. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε και άλλα τέτοια, τώρα πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις" έλεγε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ που αναφερόμενος έστω και κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις για το 2007, είπε:

"Πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία. Βλέπετε τι γίνεται στα ξαφνικά. Από κει και πέρα να χαιρόμαστε το παιχνίδι, να προσπαθούμε όμως στο γήπεδο με όλες μας τις δυνάμεις και να μπορούμε να αντέχουμε. Άλλωστε οι δυνατοί φαίνονται στα δύσκολα".

Κι αν τα παραπάνω τόνισε ο Πιλαφίδης στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός ότι δεν πίστευαν στην ατυχία τους με το καλημέρα του 2007. Ο Ουάσινγκτον θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει τις τρεις αλλαγές στον Α΄ γύρο της κανονικής περιόδου που ολοκληρώνεται με το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και το εκτός με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μέχρι τότε απαγορεύεται οποιαδήποτε νέα αλλαγή ενώ μετά υπό προϋποθέσεις ανάλογα πάντα με το πώς θα εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ουάσινγκτον και με τις απόψεις του Κώστα Σαμαρά που θα περάσει αρκετές μέρες μαζί του.

Αν διαπιστωθεί ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, τότε θα αναζητηθεί για ένα μήνα αντικαταστάτης του Αμερικανού γκαρντ με τον Πιλαφίδη να έχει πια μόνο τον Βεργίνη ως κλασσικό πλέι μέικερ αφού ο Πάρκερ είναι περισσότερο ένα κοντό δυάρι με καλό χειρισμό της μπάλας.

Όσο τέλος για τα ευχάριστα της χθεσινής μέρας ήταν η ολοένα και περισσότερο καλύτερα ενσωμάτωση με την υπόλοιπη ομάδα του Βόσνιου Κογιαντίνοβιτς που το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ στο PAOK Sports Arena πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ