ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Νίκη ελπίδας"

Πιλαφίδης: "Νίκη ελπίδας"
Πιλαφίδης

Εντελώς διαφορετικό χαρακτήρισε ο Πιλαφίδης την αναμέτρηση με το Μαρούσι, σε σχέση με το ματς του Α γύρου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Πιλαφίδης, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, τη σημασία του, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, www.paokbc.gr, τόνισε: " Έχουμε μάθει πλέον να παίζουμε με προβλήματα, τα οποία είμαστε αναγκασμένοι να ξεπερνάμε. Αυτό άλλωστε πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε".

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι δήλωσε: " Έχουμε ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια και αυτά που προηγήθηκαν, αλλά περισσότερο αυτά που ακολουθούν είναι σημαντικά, όμως για το παιχνίδι με το Μαρούσι προετοιμαστήκαμε και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη που θα κάνει πιο ορατή την ελπίδα επίτευξης του στόχου μας. Φυσικά και δεν υπάρχει καμία σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μαρούσι".

Σε εκείνο το σημείο θυμούμενος το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε σύγκριση με το αυριανό ο Κώστας Πιλαφίδης υπογράμμισε πως: " Ήμασταν ακόμη στην αρχή της παρουσίας δύο νέων παικτών στην ομάδα, είχαμε βγει πολύ εύκολα εκτός ρυθμού και γενικά ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς".

" Τώρα υπάρχουν πολύ διαφορετικές συνθήκες, αρκετές αλλαγές και στις δύο ομάδες και στο Μαρούσι υπάρχει μία προσπάθεια, με την παρουσία του νέου προπονητή, για αλλαγή φιλοσοφίας. Θέλουν να αλλάξουν αρκετά πράγματα στην άμυνα, να παίξουν πιο δυνατά και να περάσουν τη μπάλα μέσα στο καλάθια".

" Εάν τους αντιμετωπίσουμε με δύναμη και ηρεμία στην επίθεση, αποφύγουμε τα λάθη και καταφέρουμε να μπλοκάρουμε τους επιθετικούς άξονες που έχουν και να μην δεχτούμε εύκολα καλάθια".

Τα εισιτήρια με Μαρούσι

Κυκλοφόρησαν και διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Μαρούσι που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, 10 Μαρτίου 2007 στο PAOK Sports Arena.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει επίσης πως: " Ο εξαιρετικής σημασίας για την προσπάθεια της ομάδας αγώνας, θα ξεκινήσει στις 4.45μ.μ και η γενική είσοδος είναι 10€. Τα εισιτήρια θα πωλούνται το Σάββατο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου".

" Η παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας και σε αυτό το παιχνίδι και η συμπαράστασή τους στην προσπάθεια των παικτών είναι ιδιαίτερα σημαντική".

*Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι θα παρακολουθήσουν και οι ακαδημίες μπάσκετ του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κουφαλίων, της Αθλητικής Ενωσης Ικάρων Σερρών και του Αετού Κιλκίς.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ