ΠΑΟΚ

Πιλαφίδης: "Θέλει προσοχή η Μονς"

Πιλαφίδης: "Θέλει προσοχή η Μονς"
Πιλαφίδης

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Μονς στο Βέλγιο, ο Κώστας Πιλαφίδης

" Η νίκη στην Πάτρα επί της Ολυμπιάδας ήταν σημαντική, καθώς ερχόμασταν από συνεχόμενα δύσκολα μεγάλα παιχνίδια και από πολλά ταξίδια. Επιπλέον η Ολυμπιάδα είναι μία σοβαρή ομάδα και το έχει αποδείξει από την πορεία της μέχρι σήμερα".

" Η ομάδα μας είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Ολυμπιάδα όπου οι λύσεις ήρθαν από πιο ξεκούραστους παίκτες. Είναι καλό που θα υπάρξει αυτή η διακοπή για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Ντέξια Μονς στο Βέλγιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε κυρίως στους Αμερικανούς παίκτες της ομάδας που αποτελούν και τον κινητήριο μοχλό της Ντέξια λέγοντας: " Το παιχνίδι στο Βέλγιο είναι σημαντικό γιατί αν μπορέσουμε να το κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του ULEB CUP".

" H Μονς είναι μία έμπειρη ομάδα έχει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα αλλά και πάλι στηρίζεται στον Εβανς, τον Ρότζερς και τον Χιούστον. Έχει έναν πολύ καλό οργανωτή ο οποίος «διαβάζει» το παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δυνατή έδρα".

Ήρθε, προπονήθηκε και ακολουθεί

Έστω και αν αναχώρησε νωρίς το πρωί με τρένο από το Βελιγράδι με προορισμό την Θεσσαλονίκη ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς πρόλαβε να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, να προπονηθεί κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Πιλαφίδη και αύριο να ακολουθήσει την αποστολή του "Δικεφάλου" στο Βέλγιο για το παιχνίδι με την Ντέξια Μονς για το ULEB Cup.

Ο 27χρονος Βόσνιος γκαρντ αποφάσισε να μην διακινδυνεύσει πρωινή πτήση για να μην αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα καθυστέρησης λόγω της ομίχλης όπως ενημέρωσε χθες τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Έστω και με αυτόν τον τρόπο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ήταν συνεπής κατά την άφιξή του και το μόνο που απομένει για να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός από το ULEB Cup είναι να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ για να βγει το δελτίο του και να έχει δυνατότητα συμμετοχής.

Κάτι βέβαια για το οποίο υπάρχει χρόνος μια και το πρωτάθλημα έχει διακοπή μέχρι τις 6 Ιανουαρίου όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ