ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πήρε και Λαβρίνοβιτς

Πήρε και Λαβρίνοβιτς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάριους Λαβρίνοβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Λαβρίνοβιτς τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ.

Οι πρωταθλητές Ρωσίας είναι πανίσχυροι κάτω από το καλάθι, καθώς μετά την απόκτηση του NBAer Νέναντ Κρστιτς, πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς...

Ο Λιθουανός στην Ευρωλίγκα είχε φέτος 8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1 κόψιμο σε 22 λεπτά χρόνου συμμετοχής ανά παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι η τρίτη ρωσική ομάδα για τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο στην Ούνιξ Καζά, όσο και στην Ντιναμό Μόσχας.

Ο Λαβρίνοβιτς υπέγραψε πλέον συμβόλαιο με την ομάδα των Γιόνας Καζλάουσκας και Γιάννη Σφαιρόπουλου που στοχεύει μετά από ένα μικρό διάλειμμα πέρυσι να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο της Ευρωλίγκας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του, ο Ντάριους Λαβρινοβιτς τόνισε: " Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι σε ένα κλαμπ με ιστορία και υψηλούς στόχους. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα για την ομάδα, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο μου ζητηθεί.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Γιόνας Καζλάουσκας, ενώ βρίσκεται και ο Ραμούνας Σισκάουσκας στην ομάδα".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ