ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πήρε Καζλάουσκας!

Πήρε Καζλάουσκας!
Χαμογελαστός έφτασε στην Αθήνα ο Γιόνας Καζλάουσκας INTIME SPORTS

Οι ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισαν να εμπιστευτούν τις τύχες της ομάδας τους στον Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος και υπέγραψε μέχρι τη σεζόν 2012-13

Ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ρωσία, καθώς αφού τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν επισήμως τη μεταγραφή του!

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών κάτι που σημαίνει ότι εφόσον εξαντλήσουν τη συνεργασία τους θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2013.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την απόφαση του Δ.Σ. να αποκτήσει από τώρα τον Γιόνας Καζλάουσκας να του δώσει το χρόνο να βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε μία σεζόν η οποία ούτως ή άλλως θεωρείται χαμένη για την ΤΣΣΚΑ.

"Καταλήξαμε ότι η παρουσία του από τώρα στην ομάδα θα ήταν πολύ σημαντική, καθώς από τη μία θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα στη Βαλτική Λίγκα και από την άλλη θα έχει την ευκαιρία να... χτίσει την ομάδα. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να "μελετήσει" κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών που θα βγουν στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι", τόνισε ο Βατούτιν και συνέχισε:

"Ο Γιόνας (σ.σ. Καζλάουσκας) είναι ένας έμπειρος προπονητής με μεγάλο κίνητρο. Διάσημος για την ικανότητα του να χτίσει ένα ισορροπημένο σύνολο που ξέρει να εργάζεται με νεαρούς παίκτες. Θέλαμε πολύ να έρθει εδώ για να δουλέψει στην ΤΣΣΚΑ".

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ντιμίτρι Σακούλιν ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα μετά τη φυγή του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς από το ρωσικό σύλλογο: "Είμαστε ευγνώμονες στον Σακούλιν ο οποίος ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο Πιστεύω ότι πήρε αρκετές εμπειρίες ως πρώτος προπονητής της ομάδας".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ