ΑΡΗΣ

Πιρς: "Θα κάνω το παν"

Πιρς: "Θα κάνω το παν"
INTIME SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη αφίχθη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Πιερ Πιρς ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε ενθουσιασμένος και έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αμερικανός γκαρντ Πιερ Πιρς για λογαριασμό του Άρη που αύριο είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα να τεθεί στη διάθεση του Σαρόν Ντρούκερ στο Αλεξάνδρειο.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για να παίξω στον Άρη με αυτούς τους εκπληκτικούς φιλάθλους ενώ ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του νέο μου τεχνικό Σαρόν Ντρούκερ", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Αμερικανός του Άρη στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Για τις πληροφορίες που συνέλεξε πριν πάρει την απόφασή του είπε: " Ο μάνατζέρ μου μου εξήγησε ότι η οργάνωση στον Άρη είναι πολύ καλή ενώ και από φίλους μου έμαθα τα καλύτερα για τον Άρη και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ".

Όσον αφορά τον ίδιο τόνισε: "Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Για μένα ο Άρης είναι μία πρόκληση και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

Κι όσο για το ότι είναι ένας πλέι μέικερ με ύψος 1.90μ. υποστήριξε: "Είναι πλεονέκτημα ότι είμαι ένας ψηλός πλέι μέκερ κάτι που θα το χρησιμοποιήσω. Όπως και την δύναμή μου. Μπορώ να μαζεύω ριμπάουντ, να μοιράζω ασίστ και να σκοράρω. Θα κάνω το παν για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της".

Ο Πιρς λοιπόν πήρε την σκυτάλη από τον Ντέγιαν Μπορόβνιακ που ήρθε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (08/08) στην Θεσσαλονίκη ενώ όσον αφορά την άφιξη του έτερου Αμερικανού του Άρη, Μπράιαν Ντάνστον, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος για αύριο Τρίτη (10/08) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο υπό τις οδηγίες του Ντρούκερ με το παρών να δίνει μεταξύ άλλων και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης παρά το ότι δεν θα περάσει νωρίτερα όπως οι υπόλοιποι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Εξετάσεις που ήταν σήμερα να περάσουνε το πρώτο γκρουπ που αποτελούταν από τους Γάιο Σκορδίλη, Χρήστο Παπανικολάου και Σπύρο Μούρτο ενώ το αυριανό από τους Νίκο Χατζηβρέττα, Χρήστο Ταπούτο, Λίνο Χρυσικόπουλο, Πιέρ Πιρς και Ντέγιαν Μπορόβνιακ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ