ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίτα με καλά και κακά νέα

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Μπουντούρης &#X

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Νίκου Μπουντούρη ως team manager...

Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Σταύρου Ελληνιάδη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε συμφωνία με τον Νίκο Μπουντούρη, ο οποίος θα είναι ο νέος team manager των ερυθρολεύκων, μια ιδιαίτερα νευραλγική θέση.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και team manager του ΠΑΟΚ στην αρχή της φετινής σεζόν, παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η κοπή της πίτας (τα φλουριά έπεσαν στον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και το γιατρό Κώστα Χατζούλη που πήραν 5.000 ευρώ έκαστος) έγινε μετά την προπόνηση της Δευτέρας, από την οποία απουσίασε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του και το πρωί της Τρίτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να μάθουν στον Ολυμπιακό τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγός της ομάδας, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν μεγάλοι φόβοι, πέραν των φυσιολογικών, και όλοι ευελπιστούν πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό και ο "Τεό" θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με πρώτη το ματς κόντρα στην Τάου για την Ευρωλίγκα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον Νίκο Μπουντούρη

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Μπουντούρη στη θέση του Team Manager της ομάδας. Ο Νίκος Μπουντούρης επιστρέφει στην οικογένεια του Ολυμπιακού ύστερα από πεντέμισι χρόνια με τις ευχές όλων για κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Who is Who

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Νίκος Μπουντούρης
ΗΜ. ΓΕΝ.: 25/9/1971
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝ.: Βόλος
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: Ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (1991) - Ένα Κύπελλο Κόρατς (1994) - Τρία Πρωταθλήματα Ελλάδας (1992, 1999, 2000) - Δύο Κύπελλα Ελλάδας (1995 - 2002)
ΔΙΕΘΝΗΣ: Αγωνίστηκε 102 φορές με την Εθνική Ανδρών σημειώνοντας 447 πόντους και ήταν παρών στα Μουντομπάσκετ του 1994 και του 1998 και στα Ευρωμπάσκετ του 1997 και του 2001.



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ