ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίτερς: "Γελάω με όσα λέγονται για εμένα και την επιστροφή του Βεζένκοβ, υπέγραψα για κάποιο λόγο νέο συμβόλαιο"

Πίτερς: "Γελάω με όσα λέγονται για εμένα και την επιστροφή του Βεζένκοβ, υπέγραψα για κάποιο λόγο νέο συμβόλαιο"
INTIME SPORTS

Ο Άλεκ Πίτερς σημειώσε ότι δεν θα μπορούσε να αισθάνεται πιο χαρούμενος για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι γελάει με όσα λέγονται περί απογοήτευσής του αναφορικά με τον ρόλο του στη νέα σεζόν, εξαιτίας της μεταγραφής του Βούλγαρου φόργουορντ.

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια, με τον Αμερικανό φόργουορντ να μοιράζεται τις πρώτες του σκέψεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο 29χρονος αναφέρθηκε στην ευκαιρία που δίνει στις ομάδες το διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στην Κρήτη και απάντησε στο πώς θα συνυπάρξει με τον Σάσα Βεζένκοβ τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να αισθάνεται πιο χαρούμενος για την επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς:

Για το τουρνουά προετοιμασίας στην Κρήτη: "Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να παίξουμε με τόσο μεγάλες ομάδες στην προετοιμασία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που είμαστε εδώ στην Κρήτη τέσσερις ομάδες αυτού του επιπέδου. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ξέρετε και ο κόουτς μας το λέει, η εικόνα αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει καλή. Αλλά για αυτό υπάρχει η προετοιμασία και για αυτό έχουμε αυτοπεποίθηση.

Όλοι είναι πολύ έμπειροι στα αποδυτήρια και καταλαβαίνουμε τους ρόλους και τις προσδοκίες με τα παιδιά που ήρθαν φέτος. Κάθε ημέρα προσπαθούμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε. Το να κερδίζεις, βέβαια, σε βοηθάει ακόμα περισσότερο".

Για τις προσδοκίες αναφορικά με τον ρόλο του στον Ολυμπιακό πλέον: "Ο ρόλος μου αλλάζει κάθε χρόνο. Ειλικρινά αυτό είναι κάτι που θα εξελίσσεται με τον χρόνο. Το πλεονέκτημα που έχουμε όταν όλοι είναι έμπειροι στα αποδυτήρια είναι ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε σε όποιους ρόλους χρειαστεί να πάρουμε".

Για το αν μπορεί να συνυπάρξει με τον Σάσα Βεζένκοβ στο παρκέ: "Γελάω με αυτό. Όλοι νόμιζαν ότι θα ήμουν εκνευρισμένος όταν γύρισε ο Σάσα. Αυτή ήταν η αντίδραση όλων, πίστευαν ότι δεν θα μου αρέσει. Όμως αν θέλετε την αλήθεια, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος για τον Σάσα. Είναι φίλος μου και είναι υπέροχο που γύρισε στο μέρος που αγαπάει.

Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης σε αυτό, όσοι βρίσκονται εκτός της ομάδας μπορούν να έχουν τις απόψεις τους. Ο κόουτς ξέρει πώς να μας χρησιμοποιεί και ο εγώ με τον Σάσα έχουμε την κατάλληλη χημεία για να παίξουμε μαζί. Υπέγραψα την επέκταση για κάποιο λόγο. Θέλω να συμβάλλω σε αυτό που κάνουμε".

Για τα πιο σημαντικά στοιχεία ενόψει της έναρξης ακόμα μίας σεζόν: "Η χημεία είναι το πιο σημαντικό, η ατμόσφαιρα, το κλίμα και να πιέζουμε ο ένας τον άλλον διαρκώς προς το καλύτερο. Αυτά θα είναι τα ίδια όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Όταν έχουμε αυτή τη σταθερότητα, θα μπορούμε να προχωράμε μπροστά και να δίνουμε το καλύτερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ