ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πιθανή η αποχώρηση του Πάτι Μιλς από την Εθνική Αυστραλίας

Πιθανή η αποχώρηση του Πάτι Μιλς από την Εθνική Αυστραλίας
MILAD PAYAMI/FIBA.BASKETBALL

Ήρθε το τέλος; Ίσως και να ήρθε για τον Πάτι Μιλς, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα Αυστραλίας.

Μια σπουδαία καριέρα σε εθνικό επίπεδο φαίνεται πως φτάνει ή ίσως έφτασε στο τέλος της. Ο Πάτι Μιλς έστειλε τον αγώνα με τη Σερβία στην παράταση, ωστόσο η Αυστραλία ηττήθηκε και αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον 36χρονο γκαρντ να ετοιμάζεται να γράψει τον επίλογο για να κάνει χώρο στα... νιάτα.

Ο Μιλς έπαιξε σε 13 FIBA tournaments (πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία Παγκόσμια Κύπελλα, τέσσερα πρωταθλήματα Ωκεανίας και ένα Diamond Ball), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2021 και σε τέσσερις αγώνες στη Λιλ και στο Παρίσι είχε φέτος 16.5 πόντους (42% στο δίποντο, 41% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 9 PIR ανά 30.9 λεπτά.

Μέχρι στιγμής ο Μιλς είναι free agent, με την πόρτα του NBA να φαίνεται πως σιγά-σιγά κλείνει και την μετακόμιση στην Αυστραλία να θεωρείται πιθανή. Σε 892 αγώνες κανονικών περιόδων στις ΗΠΑ ο έμπειρος γκαρντ έχει 8.8 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και κάτι λιγότερο από ένα λάθος ανά 20.2 λεπτά με τους Μπλέιζερς, τους Σπερς, τους Νετς, τους Χοκς και τους Χιτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ