ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πλήρης μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟ

Πλήρης μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟ
Περπέρογλου

Μόλις για τρίτη φορά φέτος ο Ομπράντοβιτς είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του (video)!


Κάποια πράγματα στην φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού θα μας μείνουν αξέχαστα... Ένα από αυτά ίσως είναι και η σημερινή προπόνηση... Η τρίτη φέτος που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του!

Ο Στράτος Περπέρογλου που είχε μείνει εκτός αγώνα με το Περιστέρι λόγω τραυματισμού προπονήθηκε κανονικά και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού σίγουρα αντίκρυζε ένα θέαμα στο οποίο δεν ήταν συνηθισμένο φέτος. Όλους τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Και είναι παράξενο αν σκεφτεί κανείς ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει μόλις για τρίτη φορά σε ολόκληρη της φετινή σεζόν και πλησιάζουμε Μάιο!

Η προπόνηση σήμερα, ήταν η πρώτη μετά τον αγώνα με το Περιστέρι ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη και για να σφραγίσει και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στην κανονική περιόδο, αλλά και για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο δεύτερο καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας του στην Α1 με 25 νίκες.

Τα ρεκόρ

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να σπάσουν και δύο ρεκόρ δύο παίκτες του τριφυλλιού. Ο Κώστας Τσαρτσαρής που θα αγωνιστεί στο 243 παιχνίδι του με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην Α1 και θα γίνει ο δεύτερος σε συμμετοχές στην ιστορία του τριφυλλιού, φτάνοντας τον Νίκο Οικονόμου. Έβδομος από τον αγώνα με το Περιστέρι είναι ο Αντώνης Φώτσης. Ο άλλος... υποψήφιος ρέκορντμαν είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που απέχει μόλις ένα κλέψιμο από το Γιώργο Σιγάλα που είναι δεύτερος στην ιστορία όλης της Α1. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει 546, ενώ στην πρώτη θέση είναι ο Άγγελος Κορωνιός με 583 κλεψίματα.

Τα εισιτήρια

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τη Θύρα 10, από σήμερα ως και την Παρασκευή, από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ., το Σάββατο 24/4 από τις 11π.μ. ως τις 5μ.μ. Την Κυριακή 25/4 τα εισιτήρια θα διατίθενται από τη Θύρα 10 από τις 11π.μ. ως τις 3μ.μ. και από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

Σαν σήμερα

Τέλος σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το δεύτερο Ευρωπαϊκό του στην Πυλαία κερδίζοντας την Μακάμπι... Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός- Μακάμπι 73-67
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς):
Τζεντίλε 3(1), Αλβέρτης 4, Μποντιρόγκα 9, Ρότζερς 4, Ρέμπρατσα 20(8 ριμπ.), Κάτας 17(2), Φώτσης 9(1), Μπερκ 7, Κοχ
Μακάμπι (Γκέρσον): Μακ Ντόναλντ 11(1), Σαρπ 5(1), Χένεφελντ, Χάφμαν 26(1), Κομέγκις 3, Μπρίσκερ 13(2), Τζάμσι 3(1), Σέφερ 6(1), Πόπα.

Το αφιέρωμα στους Πρωταθλητές



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ