ΜΑΡΟΥΣΙ

Πλήρης στο Αλεξάνδρειο

Πλήρης στο Αλεξάνδρειο
Μαυροειδής

Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε χωρίς προβλήματα, η αποστολή του Αμαρουσίου, που το Σάββατο παίζει με τον Άρη

Μία εβδομάδα μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, οι "κίτρινοι", προετοιμάστηκαν χωρίς απρόοπτα και θα αγωνιστούν στο "Αλεξάνδρειο", για τη δεύτερη μεγάλη έκπληξη μετά την επικράτηση στο ΟΑΚΑ.
Παρόλα αυτά η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη στο στρατόπεδο της ομάδας των Βορείων Προαστίων, αφού και ο Άρης προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (Πανιώνιο και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την κρίση που τον ταλαιπώρησε.

Για το παιχνίδι, μίλησε ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης: " Ο Άρης συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μια ποιοτική ομάδα , με οργάνωση και χαρακτήρα. Ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και βέβαια είναι το φαβορί".

"Για μας είναι μια σκληρή δοκιμασία μέσα από την οποία θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ τον καλό εαυτό μας και να συμβάλουμε ώστε ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να δει ένα όμορφο παιχνίδι. Το παν είναι να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό και να μην του δώσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσει επιθετικά ριμπάουντ που είναι ένα από τα ατού του".

Τέλος, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ, μοιράστηκαν το έξτρα πριμ των 30 χιλιάδων ευρώ που έδωσε ο κύριος, Μπάμπης Βωβός, για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ