ΑΡΗΣ

Πλήρης συμμετοχή της ΓΕΝΕΣΙΣ

Πλήρης συμμετοχή της ΓΕΝΕΣΙΣ
Ομαδική

Πραγματοποιήθηκε χθες (15/12) στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο με πρωτοβουλία της ΓΕΝΕΣΙΣ συνάντηση εκπροσώπων της μεγαλομετόχου εταιρίας, εκπροσώπων της ΣΑΡΙΣΑ και του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ για να συζητηθούν θεσμικά θέματα λειτουργίας της Εταιρίας.

Τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ - που από τον Ιούλιο είναι και μέλη της ΣΑΡΙΣΑ -δήλωσαν ευθέως την πλήρη συμμετοχή τους σε όλες τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν από κοινού, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγαπημένης μας ομάδας.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η αποστολή του Άρη παρέμενε στο Μόναχο λόγω των απεργιών εναέριας κυκλοφορίας που υπήρχανε χθες σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να αναμένεται σήμερα στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης έπειτα από την νίκη της το βράδυ της Τρίτης επί της Αζοβμάς στην Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Άρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αμερικανός φόργουορντ Πι Τζέι Τάκερ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: " Ανταποκριθήκαμε σωστά παίζοντας πολύ καλά κυρίως στην άμυνα και έχοντας καλές επιλογές στην επίθεση. Αγωνιστήκαμε με τον τρόπο που θέλαμε, δηλαδή ομαδικά και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι".

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτό μας δίνει ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα. Φυσικά η νίκη μας επί της Αζοβμάς δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε με πάθος την επόμενη βδομάδα απέναντι στη Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ. Θέλουμε να παλεύουμε και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ