ΠΑΟΚ

Πληρωμές σε παίκτες

Πληρωμές σε παίκτες

"Έτρεξε" το θέμα της μισθοδοσίας των παικτών του ΠΑΟΚ μιας και καλαθοσφαιριστές της ομάδας πληρώθηκαν. Διαβάστε αναλυτικά

Οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες είναι ένα μόνιμο θέμα που απασχολεί στον ΠΑΟΚ λόγω του.. όχι πολύ καλού ονόματος που έχει ο "Δικέφαλος" σε αυτό το ζήτημα τα τελευταία χρόνια, φέτος ωστόσο οι πληρωμές άρχισαν από... νωρίς και η διοίκηση της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν τουλάχιστον είναι συνεπής προς τους καλαθοσφαιριστές.

Αυτό γιατί παίκτες του "Δικεφάλου" είδαν το χρώμα του χρήματος την Τετάρτη (17/10)μιας και πληρώθηκαν την συγκεκριμένη μέρα, ενώ όσοι έκαναν συμφωνίες με... εγγυήσεις όσον αφορά τις δόσεις του συμβολαίου τους περιμένουν χρήματα από συγκεκριμένες πηγές εσόδων (π.χ. τηλεοπτικά).

Το θέμα των πληρωμών αναπόφευκτα δεν μπορεί να περνά στα... ψιλά στον ΠΑΟΚ καθώς ταλαιπωρούσε τους καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου" πέρυσι (κυρίως τους πιο χαμηλόμισθους πάντως μιας και άλλοι είχαν κάνει εκχώρηση των τηλεοπτικών) αλλά και γενικότερα τα προηγούμενα έτη.

Κατά τα άλλα, με μία μεσημεριανή προπόνηση συνεχίζεται την Πέμπτη η προετοιμασία των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ