ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ποκουσέβσκι: "Είναι πολύ μεγάλη χαρά να είμαι παίκτης του Ομπράντοβιτς"

6   " " 2025 /   -    (  / EUROKINISSI)
6 " " 2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι επέστρεψε στην Ευρώπη, έχοντας διαφορετική νοοτροπία από αυτή που είχε στο NBA και νιώθει μεγάλη χαρά που συνεργάζεται με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Βελτιωμένος και πιο άνετος νιώθει ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport Klub στο περιθώριο της Media Day της Παρτίζαν. Ο διεθνής Σέρβος που επέστρεψε από το NBA στην Ευρώπη δεν έκρυψε, ακόμα, τη χαρά του που δουλεύει πλέον υπό την καθοδήγηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Νομίζω ότι έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε, αλλά εγώ αισθάνομαι πολύ καλύτερα στο παρκέ. Αυτό θέλω από τον εαυτό μου, αλλά και ακόμα περισσότερα. Ο κόουτς είναι εκεί για να με βάζει στην καλύτερη δυνατή θέση, όπως κάνει. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα, σε κάθε παιχνίδι. Πλεόν προσεγγίζω διαφορετικά το παιχνίδι, κάθε άμυνα και κάθε επίθεση. Όλα είναι στο μυαλό.

Δεν έχω παίξει πολύ στην Ευρώπη, αλλά συγκριτικά με το NBA θα έλεγε ότι είμαι πιο συγκεντρωμένος τώρα. Η ένταση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι διαφορετική και αισθάνομαι ήδη αυτή τη διαφορά. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα το πώς θα είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ξέρω πως αν έχουμε τη σωστή νοοτροπία σε κάθε προπόνηση και σε παιχνίδι, μπορούμε να φτάσουμε μακριά.

Το έχω ξαναπεί, είναι καλύτερο που είμαστε όλοι καινούργιοι στην ομάδα, γιατί θα δημιουργήσουμε μια διαφορετική ενέργεια, η οποία θα μας ικανοποιεί όλους. Προσωπικά ξέρω ότι το καλύτερο για μένα είναι να βρίσκομαι όσο περισσότερο γίνεται στο παρκέ. Αυτό θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ως παίκτης.

Γενικά όταν ξεκινάω κάτι νέο, δεν σημιουργώ εικόνες στο μυαλό μου, για να μην απογοητευτώ μετά. Ωστόσο, έχω κάποιες προσδοκίες. Ήρθα εδώ γνωρίζοντας τι θέλω να κάνω και όλα τα υπόλοιπα ήταν υπέροχα. Εδώ υπάρχει τεράστια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν οι προπονητές (σσ. σε σύγκριση με το NBA), ειδικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που είναι πάντα παρών στο γήπεδο, όχι μόνο σωματικά, αλλά και με την ενέργειά του. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά να είμαι παίκτης του.

Ο ενθουσιασμένος μεγαλώνει (σσ. όσο πλησιάζουμε στο ξεκίνημα της σεζόν), αλλά προσπαθούμε να μείνουμε ψύχραιμοι και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό μας. Νομίζω θα είναι μια φανταστική εμπειρία για εμάς, αλλά και ένα έξτρα κίνητρο".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ